Skämt dagarna!

Jag vet ja e snäll  ,de e la du me då va ..om du har lite tålamod  så ska ni få svar på era frågor på långfredag men från och med i mon sak ja visa att ja e komiker, på deltid hahaha...
Sjukt roliga saker du aldrig hört födds i mon, imorgon eftermiddag föder Dagge nya skämt som ser dagens ljus! :P
Ha de gött nu! I morgon blir de mera kul.
Ett exempel:
Hur skrämmer man en thailändare?
Man gör vågen! XD ( inget illa menat om du e de men 17 va rolig jag e världen behöver flera Dagge typer som drar skämt på bloggarna men nu finns de ju bara ett unikt exemplar... Dagge..)

Dagge: De är du som är chefen inte ja..

Jo att ja e snäll bör du veta annars vet du de nu hihihihi...
Du får bestämma om vad jag ska skriva på bloggen;

- nåt hemligt om mitt privatliv,
- alla tjejer ja dissaDE!,
- vad man gör när man pendlar totalt: 10timmar i veckan till GBG?
- Hur de är att leva i Göteborg?
- Varför jag inte dricker öl eller starkare?
- Varför jag inte har gjort de där?




- Nåt förslag ja e hiskligt snäll och kan avslöja vad som helst,  hur pinsamt de än är så kan jag skriva de på bloggen allt du behöver göra är att kommentera vad jag ska skriva för personligt, hemligt eller vad du nu vill veta! Du får vara anonym så klart med.

ha de gött, passa på om de en nåt du inte vet å vill veta om Dagge! :)

Pling, pling , pling.. pling igen????!

Min mobil går ju hetare än nånsin , SMS stup i kvarten både mera allmänna SMS å riktigt personliga,  ska ja skriva de riktigt personliga SMS en här på bloggen??
Ahaha va tror du om mig egentligen så dum e ja änna inte då va.. personligt förblir personligt tills.....ja...nåt oväntat inträffar....
Hur mycket sms tål jag då? Nja jag har börjat vänja mig att få ett 15-20 omdan innan va de typ bara 4-5sms om dan och nu 3 dubbla.. Visst jag gillar sms så klart men när man e stressad eller ont i fingrarna vill man ju hellre ringa men vissa är för blyga att ringa ibland...jag nämner inga namn så klart för de e ju så personligt de kan bli...:P












Ha de gött nu festar du med eller utan öl så kan du tänkta:  Alkohol ökar risken för leverskador när man blir äldre... så ta hand om dig och om du nu inte dricker så att mera grönt eller ja nu e de okij att käka godis... HDG!
Nämen kollar här ett till sms ..va vad det jag sa hahaha

Sommar 4ever!

Nu ska du tro att de blir sommar men när  jag hade gått på bussen i Skene så kände jag att bussens AC va på brrr asså man får ju ha vinterjacka och jag tyckte de va onödigt men när jag kom till Göteborg, Brunnsparken fatta jag varför.

Första steget efter dörren å fy fan va skönt, de va ju en 10-11 grader om inte mera här i City. Du kan ju nästan gå i kallingar utan att frysa så varmt är det här.

En till bra sak som jag inte kunde sluta tänka på i klassrummet de finns ju en vis rädsla för hajar å då kom en så jävla go kommentar: JA men biter hajen dig så ska du ju bita tillbaka! xD Så klockren!

Ha de gött

2 Nya händelser för Dagge!

Igår glömde jag skriva om något hemskt, halv tomt på sjukan va de då fastar hissen , dörrarna  går inte att öppna vad skulle du få? Panik? inte jag då jag va smart och kom på en lösning tryck på BV-knappen sedan 1:an så går hissen o gång igen! De fungerade, då slapp jag ringa 112, heter man Dagge är man smart helt enkelt. Men visst de va obehagligt men kan man de små knepen så fixar sig de mesta! Fråga mig om du har problem jag svarar ja på allt!

De ända " roliga" hände väl idag. Jag har blivit Handledare för ytterligare än tjej på Ö&B, som går på hotell & restaurang linjen men tröttna på de  å ville ha APU på ÖB ( handel) istället. De är den tredje jag är handledare över.. nice.. känner mig mera som anställd än APU-elev hehehe..




Nåt mera kul att veta .....som jag inte bör säga så här öppet .. nja de säger jag inte ahahahaha men en sak till kan ja väl säga jag har fixat en LCD-tv nu i mitt sovrum,  tar ju knappt nån plats, den är en HD-tv, inbyggd digitalbox & inbyggd DVD spelare,kan de bli bättre? :P
Ha de gött! just nu gillar jag verkligen livet de leker framåt helt enkelt .. inte bakåt hihihi... ;)

Veckans roligaste film

Har du missat veckans roligaste film på 6:an? Du har du vä l ändå sett den : Tomcats! Så sjukt roligt , skrattar ju ihjäl mig asså, en speciell mening : 3ord! De va nästan de roligaste av hela programmet! S** *in *u* va de egentligen inte utan de skulle vara :jag älskar dig! Så bäst blev  det i slutet ändå!



Asså jag har inte skratta så mycket sen i helgen.. när jag va uhmm.... ja... du vet... saften?? :P jag gjorde ju nåt jag ångrade då kanske... ??



Men nu ska ja skratta åt Scrubs, ps Göteborgs Änglar blir en ny nivå av humor du aldrig tidigare sett!
Till alla som har läst detta , de du ser här bör stanna här men du kan sprida de om du vill , de bestämmer du så klart!  ;)
Ha de Gött NU! :D

Mina sista timmar med dig?

Nu har allt slut för mig nu är du inte äns 24 timmar kvar för än jag hr mina sista timmar kvar med dig, nix tyvärr menar jag inte dig å inte dig heller utan jag snackar om mina räls som ska plockas bort av" banverket "imorgon :P
För att vara exakt blir de klockan 13:30 på Sahlgrenska 1½ timme senare kan du höra mig prata RENT igen , riktigt go dialekt utan några fula gråa räls som står i vägen å de älskar ibland att skava lite på kinden å ibland skära lite med..:/
Så efter 3 långa år Hoppas du åker till metallåtervinningen å blir nåt annat som min bil om nåt år kanske :P
Ha de gött å  inga söta SMS nu då för en kl 15:00 tack :P sköja bara ...Ha de Gött! // Dagge

Saft va inte saft utan sprit!

Go morgon alla glada ...festprisar... :P.
Igår vid 22 tiden blandade jag saft, persika tror jag sedan fans de 2st ( 50cl)Loka-flaskor i kylen en va kolsyrat vatten den andra va ren sprit! Jag tänkte kolsyra saften på de sätet. Men jag råkade ta den som innehåll sprit!
Jag blandade ut allt och tyckte de lukta starkt men ... skitsamma... Sedan drack jag upp allt å tyckte de smakade för jävla stark... Efter en 7-10minuter kunde jag knappt gå rakt, de e ju svårt att gå i trappor när man e full för första gången med.. omedvetet med! Sedan kolla jag på TV å skrattade åt allt!
Men jag kom inte i håg mera där efter.. troligen somnade jag ... ingen bakfylla som tur va..
Ha de gött nu! PS: nu e jag inte full när ja skriver detta ;)

Göteborgska - grymmaste dialekten

Dagge och även du vet att Göteborgska e nästan eller är Sveriges goaste Dialekt då va.
Och när jag ska prata göteborgska så pratar jag flytande men ibland måste am göra rösten lite mörkare men nu har jag prövat att ha de ljusaste jag klarar av i 1 minut å herre gud va gött de låter, de är inspelat så de kan åka ut på Youtube... :P Jag e så säker på att du skrattar att du får pengarna tillbaka om du inte gör de men du har inte betalat nåt så du får inga pengar tillbax.. hehehe..
Jag läste lite på MSN där stod de att Snygga och smartare personerna använder mera utav  orden:

-Klockrent
-Taggad
- Härligt
-Gött


Mendans mindre " begåvade" säger ofta eller ALLTID minst 5 gånger om dagen
-LOL
- öhhh
-eeee
- aaa
- nja
-mmm

Ha de Gött ! Festa lugnt om du nu ska göra de annars socialisera dig som jag ska göra ikväll HDG!

Låten som ska bli den bästa Dagge gjort!

Låten har du säkert hört Dagge nunna på.. Kom Änglar.. de finns många låtar som heter så men jag är ju gjort en egen. Låten drömde jag att jag sjunde och texten kom jag ihåg, otroligt va! Jag funderar på att till att de blir den bästa låten jag gjort. En text låt på Youtube skulle väl va en början , sedan lite gitarr å trummor på de.. perfekt. Men de är väl lite så pinsamt att sjunga flytande en låt man gjort själv eller så e de bara att stå på säj!
Jag tror själva texten står längre ner i bloggen.... PS låten är grymt bra enligt mig själv! Jag kan inte sluta nunna på den själv eller .. den e så bra så man kan tro att LW nästan gjort den!
De kommer en extremt gullig bild på Ludde senare med på 'Facebook..

Från saknad till gla- Storsta

Tja alla glada Göteborgare, sthlm:are och ni där....du vet ..mark.. ni borde flytta å känna på storstadslivet lite flytta till GBG eller Sthlm men inte Malmö, i så fall har du gjort ditt livs misstag. :P
Själv bor man ju i City eller ja på Hisingen
s City med nära till allt..närmaste affären: 200meter, närmaste krog  (har ingen användning för de än) 300meter, närmaste stormarknad: 350meter.. gött eller vad, hur lång har du till skolan då? ...själv har jag 7 mil men de är lätt värt å pendla om man bor i Göteborg.
De finns bara en skillnad mellan Sthlm å GBG: Göteborg har inget å dölja eftersom våran trafik e på jorden , i Sthlm döljer de något eftersom trafiken går mest i trista gråa tunnlar... men men
När jag är i skolan träffar jag många roliga, konstiga å virriga typer än av som e Nisse, nu e de coolt å veta att man känner flera skådisar med.. som inte är så kända... ÄN....Men när jag är i mark då så känner jag att något saknas, de känns litet här då vet jag att jag saknar storstads livet,  I love storstan! Men  lillstan( kinna) e oki att va på men storstan är alltid bäst!
P.U.H.D.G. (en ny förkortning:----------------------)

Orden: Gullig, vacker, fin & underbar

De är ett exempel på ord ja slipper använda ofta men de betyder ju samma sak..så gulligt asså :P
kom inte på någon vackrare rubrik ..

OM DAGEN PÅ de o-underbara Ö&B:
Jag undrar vart vårt sammhälle är på väg, ton, ton å ton av kemikalier, allt ska ut i naturen förr eller senare hur slutar våra liv? Därför borde även du va gullig( om du nu inte redan är de) om du å köpa tvättnötter .. bra reklam va ;) ?
På ÖB har vi mellan 350-500 besökare om dan, vilket resulterar en dags kassa på 190.000kr! Så mycket pengar tjänar inte äns min fröken.. oj förlåt.. Brigitta hehehe.. inte äns rektorn eller jo han va ju överbetald ja.... :P
Men på tal om vårt samhälle nu: Kunderna är latare än nångon sin nu ju eller så e de bara vilse. Gissa hur många kunder jag fick hjälpa idag? 8? 19? 29? gissa mera,  de där va inte äns nära :P .. 40, 50 då? HAHAha 68 kunder på 4 timmar nåt är fel....
Så fort man blir klar med en kund så kommer en snällare kund å-tar tag i en sen kommer en ännu snällare kund å ber om hjälp.. De va ett gäng killar som frågade efter nåt konstigt: Dam-bindor! Va ska 7 killar me de till??
Aja de gör massa konstiga saker nu för tiden...
Men idag har jag även bergs klättrat på Toalett balar.. Här e jag Herre på Täppan!
P..HDG! :D
4 meter över golvytan, läsikt asså men grym utsikt över butiken4meter över golvytan, läskigt men grymt fin utsikt över hela affären. jag klättrede asså på toalett balar för at sortera dom å byta skylt.hihihi
ojojoj köp inte detta utan tvättnötterNå vill du vara gullig? å inte köpa detta utan tvättnötterna tänk dig allt detta ut i naturen ush.. de går runt , ut i havet sedan i fisken sedan äter du ditt tvättmedel i Suchin eller hur de stavas ..hihihi

Från APU till avd. chef

Är det någon mer än jag? I dag har jag blivit befordrad eller va de nu heter från och med i morgon har jag ansvaret för allt schampo, tvålar, tvättmedel, parfym på ÖB. Gött men då måste jag hålla på säga till vart Niveas salva ska vara, vad jag tycker att de där fina rosa schampot ska stå.. osv.. så de kanske blir jobbigare men nu har jag grymt mycket ansvar.
Idag har jag nästan bara jobbat med schampo...oj nu fick jag sms från..hon ja.. hon gillar att skicka sms..de e bara en tidsfråga innan jag stänger av -telefon ;) :P jo va var jag ?? Jo även kill-å tjej parfym, så just nu luktar jag skitgött men än lite blanding mellan kill, tjej parfym med inslag av honungs schampo hehehe...
Ha de gött alla som gillar Dagge....s blogg :P eftersom du läser den borde du gillar att läsa bloggar,PS de kan va beroende att läsa bloggar, speciellt style- bloggar så som mode, livsstil mm..

:D

Dagges 12:e låt, Snart på Youtube!

Dagge har ju ingen låt-skrivare men jag kan ha flera "talanger" än att va rolig/ humoristisk å skådespela: Musik- produktion.
Jag tycker att de inte är de bästa låtarna men jag kom på de själv, nice.. låtar som har text är:
- Göteborg- Drömmarnas stad ( ålder på låten: 1 år)
- Han e kär ( ålder på låten: 5månader)
-Kom Änglar ( ålder på låten 6dagar, anda: Lars Winnerbäck; Sällsynt exemplar)
- Flyga till himlen med dig ( ålder på låten 1 vecka, anda Erik Grönwall; Higer)
Totalt .12 låtar varav dessa har text, jag funderar på att släppa ut de på Yotube, men jag har inte den perfekta rösten för de bara men, pröva duger.. :P
Men jag har ju knappt tid med  musik  när jag har ett rosa kort å tänka på, ÖB, skolan å ändå roligt men inte lika viktigt GBGs Änglar. Jag får ju frågor varje : När kommer första avsnittet?...vänta å se, de kommer till sommarn..
Jag håller va jag lovar  & jag lovade lite humor här ibland: Rolig Dagge humor:
- Hej!
-Hej!
- Vad heter du?
-Vad heter då själv då?
- men nu frågade jag dig vad du heter?
-  men hur svårt ska de va å säga : hej jag heter Kalle Anka?
- Ja men varför undra du mitt namn när du visste vad jag hete?
-För jag undra bara om du kunde prata svenska!
----------------------------------------------------------------------------
- HEj å välkommen till postkodmiljonären!
-  För att börja kom in i tävlningen för att vinna 5000kr måste du svara på den fråga du får , okej?
- Japp de e uppfattat!
- bra då kör vi?!
- Fråga 1, 5000kr: Vad har du för bankkod till ditt kontokort?
-ööö de kan ja ju inte säga för alla här?!
- Jo de måste du annars får du ju inte 5000 kr..
- okej  den är 3490!
- Bra nu tar vi ut 5000kr från ditt konto å sätter in de på nytt med nya falska 1000-lappar.
- Men!
- Hur känns de vill du svara på nästa fråga för 50.000kr
- Nja..... okaj!
- Bra: Varför var du otrogen mot din fru iförrgår?
------------------------------ ( frugan sitter i publiken å skriker: VAAA!)
- Nå får vi nåt svar, A: Du var full, B: Du hade druckit, C: Du va bara kåt eller D: Du va inte nykter
-eeööö: jag svarar D!
- FEl, rätt svar va: A du var full! Nu har du förlorat både din fru& 50.000 , hur känns de?
- Din lilla, jag ska ska visa hur de känns din*** **** och ****** sen ska jag se till att **** *********
Hoppas att de va nåt att skratta åt , ps:full, nykter, drukit är samma sak...
Ha de gött! :)

Hej varför tänker du på mig,-Kan du köpa ut?!

I dag var de en väldigt mkt saker som hände, först va de tätorts körning, sedan öva på att fickparkera, backa i kurvor, korsningar. Se bar de av mot lilla"  skithölan"  Kungsbacka, Där ifrån körde pappa vidare till " skogen" å jag promenerade bort till pedeltågs- stationen.
När jag väl kom ditt satte ja mig å vänta utanför vänthallen, hmm en kvart kvar. Efter en stund blev ja trött å blicken fastnade på två polisbilar en stund, de hade haffat en speedad förare.







Då knacka en tjej som bör vara under 18,  mig på ryggen å sa ursäkta varför tänker du på mig, kan du köpa ut? - min första reaktion va: Känner ja dig?
Men jag sa: -  tyvärr ja jobbar, då får ja inte köpa ut! ( Jag har tillgång till Göteborgs spårvägs kläder, då de e sådana kläder biljettkontrollen har i dag på tågen!) Så hon trodde garanterat på det! hehehe...
Jag jobbade ju inte äns där, men jag ville ju inte helst köpa ut , jag känner ju inte äns personen.
Men de verkade va planerat att de skulle fråga just mig, utav alla 40-50 vuxna som stod där gick de på mig, efter den första hade frågat kom en till från den där tjej-ligan ( HAHAHA)  å hon fick samma svar.. osv...
Så halvjobbigt har de vart men nästan roligt!
Ha de gött alla GBGare, markbor å ni där  uppe från STHLM... ;)

Melodi nummer11: Dagge med Kom Änglar!

Idag har jag för första gången tagit de lugnt, så himla skönt ändå, sedan en lång promenad med min " kompis".
På vägen såg vi rådjur mitt i city på Hisingen! Men sen igår drömde jag nåt skruvat, att jag sjunde en låt och den kom jag ihåg. Jag antecknar den här: De e lite Lars Winnerbäck anda över låten med...:





Kom änglar, kom änglar, kom hit i kväll, jag känner mig så ensam sen du lämnade mig.
Jag e snäll å låter dig sova på min arm. På bussen till Göt-borg!
Jag visste då hur du kände, hur du tänkte, vad vi skulle göra, jag visste hur allt va. å stjärnorna lyste, allt blev mörkare, stjärnorna tändes å allt blev vackert, allt blev helt underbart! Då såg ja en ängel kom fram till mig å sa:
De e hon du ska va..med.
Kom änglar, kom änglar kom i kväll , jag känner-mig så ensam sen du lämnade mig.. osv
Jag själv tycker de e en ganska fin låt, som jag bara drömde så där
Jag har själva melodin med men då e de bättre att höra låten LIVE...
De som e synd är att jag kom på den nu å inte när jag hade musik i 9:an, de borde blivit VG .. :P ;)
Ha de Gött!

Hetare ämne än Facebook!

Ämnet: " Dagge flickvän" är just nu hetare än facebook, på 3 ½timme blev de 43sidvisningar... Och en del roliga kommentarer, ganska kul ändå då är vår så de är ett populärt ämne gissar ja på då.




En del blir nyfikna om Dagge fick ihop de men nån, troligen på Åhaga,  andra undrar eller snarare tror att ja e nästan som förlovad med en 18årig GBG:are.. vilket inte stämmer på långa vägar......





PS: Hur man än är eller ser ut är de insidan som räknas, tänk dig den en handikappad tjej som kan knappt prata, sitter i rullstol, visst de kan se kul ut men de tycker inte jag; Tänk om du satt där! Ush, då vill man nästan gråta.
De e ju sorgligt!
Så alla är ju lika ( undantag för konstiga människor som kriminella, våldtäkts män & klottrare!)Dom e de lika bra att panga i hövet så vi slipper eländet eller låta de sitta inne i galler för resten av livet..




Ha de gött , alla gulliga eller ja nyfikna ökända personer ;)


Därför råkar Dagge ut för tjejer...

Nu e de klart på Åhaga , jag lovade å Dissade ingen å allt är över, jag har fått svar på min fråga. Många kunder svara på min eviga fråga med... Du ser ut att va den där snälla å ärliga typen. De sa dom för att de trodde inte riktigt på tvättnötterna men .. via men snällheten å utseendet så köpte de ändå och sa ganska exakt den meningen. Alla .. tillochmed jag tyckte de va rigtigt gulligt asså monter och Dagges lilla maskot.. kaninen..
Nu vet jag varför mitt utsende avslöjar vem jag är egentligen ...för snäll å ärlig... så vill väl alla vara men du är de med väl ..hehe..
..nu  ska ja inte avslöja för mycket vad som hände där i Åhaga, men De verkade som Dagge gjorde att unga tjejer köpte annars va de. Kvinnor å män i 30 års åldern. De har jag faktiskt aldrig tänkt på ..
Ha de gött.. när jag skrev detta tjötar ja men min nya fl..kompis på bussen som råka bo i GBG med hehe HDG!

Att heta Dagge är inte lätt!

Idag.. eller ja på Åhaga..de e ju farligt att vara där för mig typ.... eller ja först efteråt berätta nisse! Dagge dom Stöter ju på dig! Jaha... fortsättning följer..... hur de sluta

Så blir jordens undergång!

OVERKLIG: Att vi ska dö är ju nåt vi alla gör men nu tjatas de om domedagen 2012! Jag tror inte på den domedagen men enligt beskrivningar kommer en meteorit större än månen att korsa jordens bana och smälla in å utplånar allt liv på jorden, inte äns ett skyddsrum på 1 km ner hjälper... Men mer än hälften av jordens befolkning tror inte på denna teori utan de e bara några som vill skrämma upp oss men nån form av maya-kalender... hade den stämt hade jodren gått under redan på 1960-talet!







SANN: De finns en annan undergång som är 100% sann & är bekräftad av NASA, Asteroiden!
De är ju en större rymd sten  än planeten mars ( ca lika stor som jorden!). 2021 den 11 April kommer en stor Asteroid att nudda jordens magnet fält & dras in mot jorden, vilket innebär slutet för alla liv på jorden & själva planeten övergår till en glödande klump!
Men de finns en så länge än utväg från detta att spränga den går men då får vi stora sten block som e lika stora som Europa över oss , de e ju inte så himla fiffigt, därför ska man försöka flytta stenen längre bort från jordens omloppsbana, men inget görs än.
Så den 11 April runt 13 tiden i Europa kommer vi att kunna sen Ödet från himlen med nån kilometer från jorden.
Detta är däremot sann men tekniken utvecklas så vi kommer garanterat att överleva!
Men kom ihåg att ALLT kan hända i rymden.. !
Astoridens bana korsar jordensDen bild " bevisar" 2012- dagen, den21 dec

I love våren!

Ja våren älskar jag men ändå mest Sommaren. Idag jag vart ut på en lång promenad vid den stor parken, otroligt fint är de, de känns lite konstigt att ja som kille gillar å tycker att solnedgångar är så himla vackra å mysiga... men vi alla är både lika å olika.

När jag var ute å gick lyssnade jag på mina nya favoritlåtar eller ja nya å nya, jag har diggat Lars Winnerbäcks låtar ett tag sedan jag fick reda på vem de va :)
Att va ute å promenera e något jag har börjat gilla men visst efter en lång dag i plugget eller på APUn så e de inte en chans att man orkar gå ut när man har så ont i fötterna...
Men jag kände mig så levande på nåt vänster med, högst upp på berget så såg jag hur solen precis börjat nudda horisonten å himlen va alldeles rosa orange å otroligt vacker, de älskade jag verkligen ,de e  något jag kanske ska göra oftare.

Okänd teori; Därför Dissar man

Att Dagge har dissat e inget nytt men att han ska fortsätta dissa stämmer ju  inte. Orsaken till varför han dissa är troligen 2 orsaker.de De kan va årstidens fel. De va fortfarande vinter då ju å de e de ovanligt att man e kär då. Men den andra orsaken är att efter en timme sittandes på bussen e blodsockret i botten å men e trött så in i hela Hisingen. Då orkar man knappt tänka, men tjejen som "stöte"  på mig hade knappast lågt blodsocker, hon va mera påtänd, de e jag ganska säker på.  Hehehe
'

Så de va troligen därför jag gjorde disseriet å inte frieriet... varför e har ja en sån virkad humor... ???
Jag har en ganska okänd för många som knappast nån i klassen, nån i Sverige vet om , ja e synsk ( man kan se i framtiden)  så " ser  " jag rätt vet ja precis hur allt slutar, jag blir ihop med en , den tjejen är överlycklig då och vi bor i en halvstor villa. Detta e ju inte säkert men de har tidigare fungerat , som jag visste att jag skulle flytta till Göteborg under 2009 vilket stämde, de kände jag på mig redan 2007.. skumt eller hur...
Va coolt Dagge e synsk... MVG på de , å Ha de Gött alla Västsverige-bor ;)

Ett samtal, ett dolt nummer och ingen dissning!

Hallå väjron i jötan! eller go eftermiddag alla nu ska ni få veta något halv kul men kanske sorgligt.
I går kväll ringde ett dolt nummer, de va en tjej i 18-19års åldern lät de som från Frankrike.
Hon pratade fransk-engelska så man förstår va hon sa. De hon pratade om va: Svensk kärlek till mig..otroligt..men....
Vem de verkligen va kommer jag aldrig troligen att få veta men i mitt evighetsavtal att aldrig Dissa någon mer, så va de ju först till kvarn som får mig då men då hoppas ja att utländska som i detta fallet va ett undan tag? Men hur fick hon mitt nummer.. svår fråga eller? Facebook så klart vart annars.. men jag sa nåt i denna stilen okay men du vet jag bor i Sverige ..så jag e ledsen.. typ så sa jag på engelska.. så de kanske inte klassas som en dissning utan att de e omöjligt eller svårt att träffas.. Men de kändes inte bra även om jag se tyvärr..
Är detta normalt.. eller så tycker hon att jag var otroligt fin men de e ja ju inte väl?
Aja de e mkt saker som händer vi får se hur Dagges love story slutar.. hehe love story... aja de slutar lyckligt säkert som allting är nästan perfekt men i dag va de väldigt varmt på b
Hallå väjron i jötan!;) Om du ber Dagge riktigt snällt gör han vad precis du vill , nu va den än som ville veta vem som ringde till mig i går kväll. Kanske något halv kul men kanske sorgligt.


I går kväll ringde ett dolt nummer, de va en tjej i 18-19års åldern lät de som från Frankrike.
Hon pratade fransk-engelska så man förstår va hon sa. De hon pratade om va: Svensk kärlek till mig..otroligt..men....
Vem de verkligen va kommer jag aldrig troligen att få veta men i mitt evighetsavtal att aldrig Dissa någon mer, så va de ju först till kvarn som får mig då men då hoppas ja att utländska som i detta fallet va ett undan tag? Men hur fick hon mitt nummer.. svår fråga eller? Facebook så klart vart annars.. men jag sa nåt i denna stilen okay men du vet jag bor i Sverige ..så jag e ledsen.. typ så sa jag på engelska.. så de kanske inte klassas som en dissning utan att de e omöjligt eller svårt att träffas..
Men de kändes inte bra även om jag se tyvärr..
Är detta normalt.. eller så tycker hon att jag var otroligt fin men de e ja ju inte väl?
Aja de e mkt saker som händer vi får se hur Dagges love story slutar.. hehe love story... aja de slutar lyckligt säkert som allting är nästan perfekt men i dag va de väldigt varmt på bussen och jag längtar nu till sommarn!

Är du Dagge-Typen är du ett vackert, sällsynt exemplar!

Om du heter Dagge eller är som Dagge e du ett sällsynt exemplar, de finns få som är som Dagge orsaken till att han aldrig blir arg, irriterad, "hög"  eller konstig beror på att de är helt onödigt att vara de, hjälper de att vara ledsen eller nåt sånt, nix.. Dagge-typen är ju alltid snäll, hjälpsam och har Humor hela tiden!


Men nu till saken: i dag ropade en gamma tant på hjälp, som inte vågade gå 20 meter på den hala gångbanan,Många ignorerade hjälpropet men Dagge-typen, hjälper till ( som vanlig)..
Efter att ha ledat henne 20 metrarna sa han tack så mycket, Gud vara med dig alltid! De va svårt men de gick att hålla den lilla smilen.. sen när hon gått då skratta jag, gud vara med dig.. jo de får man la hoppas hehehe... ;)
Rubriken avslöjar något om mig.. jag lyssnar på Lars Winnerbäck.. och låten ett sällsynt exemplar!




Ha en vacker vår-dag nu, här på västkusten e snön nästan borta nu! :D

RSS 2.0