GNÅ

HEJ sorry att jag inte skriver så himla mkt på bloggen, jobbat en del under storhelgerna nu och skriver mer nästa vecka om mig och mitt ensama ;) liv på Hisingen xD .. (skoja bara) nu önsker jag er med varma, mjuka Gôteborgs kramer ett gött nytt år! :D
PS: GNÅ=Gott Nytt År ;)

Imon

Hej! Har egentligen inget att skriva än men snart börjar kag blogga om livet efter rånet.. De skriver jag väl redan kort om nu då. Jag blev rånad, fick lire stryk av 2 jävla fula negrer som stal min iPhone .. Nu lever jag som inget hänt fast jo , jag tränar minst 15 min varje dag nu, för hälsan å för å få lite mer styrka såklart .. Men skriver mer om de längre fram men inte allt för långt fram i tiden ;) // kram Dagge via iPhone 4s

Leva för vem?

Va lever man för eller snarare VEM lever man för? De är typ den här frågan som man aldrig tänker på eller så..
ja nu kom jag inte på nåt vettigare å tjöta om men ska hitta på nåt..
De är inte kul om de inte är snö till jul..
Skriver nåt mer roligt i mön istället!
// kram på er alla å hoppas på en vit jul.. vilket de inte verkar bli.. :( .

Nu drar jag iväg till Ringlinjen, dom som kör lisebergslinjen.. jag jobbar där om du inte visste de xD :), hejs..

Här är Singeln! Du finns bara i himlen?!

Minns du här tjötet om att jag och Tomas skulle ta oss in i musikbranchen? Iallafall de har vi gjort det och Dagge står för låtarna och texten.
Kort om singeln: Du finns bara i hilmen.
Låtens namn fick vi när vi ville göra en låt som ska ha nån klassisk stil men ändå anorlunda , och med nåt vackert budskap, vanligast är att man gör låtar med nåt slagsbudskap, mestadels är de kärlek, men vi valde att göra både budskapet med kärlek men även saknad... Det hör man på " Jag hade hoppats att de skulle bli vi två" sen " Du finns bara i hilmen"  ... Här lyssnar du gratis på låten och laddar ner den om du vill, in med hörlurarna och lyssna! Låten som släpps på albumet har en bättre kvalite och ljud så klart, denna förhansvinsing är inspelad:
http://soundcloud.com/dagge91/dagge-du-finns-bara-i-himlen 
Nu ska jag jobba vidare på manuset till den här rikskända humorserien: Göteborgs Änglar komedifilm.. känner mig lite som Lasse Brandeby, han jobbade och var inne i många brancsher samtidigt.
Musik, film, skådespel, humor , företags branschen är jag inne i.. lite jobbigt men roligt.. varierande..  :)
Hejs så länge!

Imon, kl:21 släpps Singeln! :D ( 12/12-11)

Hej! Har fått en del mejl i förra veckan & många undrar och frågar var kan man få tag i albumet: Dagge- Utan dig faller allt! Den släpps lite senare av WA Records. 2-3 låtar kommer man att kunna lyssna på som sakprov via FB eller här på bloggen, om jag får tillstånd att ladda upp dom .. vilket jag oftast får.. :)
Iallafall imon är de premiär för Singeln: "I himlen finns bara du" , kl:21 ungefär släpps den här! De finns ett par proffs som lyssnat och fått komentarerna låten så här säger dom:

* Den är en unik låt, väldigt härlig känsla får man av den, påminner väldigt svagt om Håkans Hellströms typiska låtarstilar.
* Dagges näst bästa låt han gjort, men den slår nästan "Drömmarnas Stad- Göteborg"
*Han har en bra låt, och text, men rösten påminner ändå om Håkan H. (bra röst me kunde vart bättre) som min kollega tykte..
*Man förstår ändå interst inne vad låten ger för budskap, som är rätt sorgligt.
* Lyssnar man på den för 2a gången vill man verkligen sjunga med, jag lovar

Och som sagt albumet släpps i slutet av  december så håll ut om du verklige längtar.. xD fast de tror jag inte du gör...  Men nu ska jag kolla lite på Johan Falk.. innan de är dax att söva imon väntas en hel del massa roliga saker..
hejs!..

Avslöjar allt för dig som bloggläsare

Jag bloggar inte så mkt, men försöker, är de nåt du vill veta om mig eller nåt du vill jag ska skriva så kommentera, va anonym om de känns dumt eller pinsamt.. men som sagt allt du ser är bara text på e skärm, de är egentligen inget riktigt, inga käslor, ingen smärta, ingen kärlek eller nåt (på riktigt asså) utan de är bara bokstäver på en skärm på internet... , skrev detta typ för ett ½årsen och fick en väldigt positiv , väckande reaktion av alla läsare vilket var kul. men jag är då smartare än vad jag tror kanske? Kanske är du de med!
Kram på dig (er) och god jul i förskott.. (jag jobbar " roligt" nog på julafton) :o

Dagge avslöjas...

Snart avslöjar jag lite manus ( i bildform) rån den kända serien som håller på att spelad in.
Samt bild rubrik om Dagge skulle...
Vara polis så....
Leda en svensexa för tjejer så..
Hoppa från eiffeltornet så...
.. Hade de sett ut så här:de visar jag i nästa inlägg men allt ingår inte i manus, nu blir de förvirrande..
Hejs svejs..

Så gör man Jobbet roligare

Förutom att städa är tråkigt, så fick jag städa spårvagnarna i vagnhallen .. Hur gör man de roligare? Lätt !
Längst fram vid förar platsen finns en microfon och massa knappar genom att sätta på innehögtalarna i vagnen och lägga iphonen framför micen hör man musiken i hela vagnen.. Nu kan man städa till håkan Hellström, å massa annat
Ganska smart eller?! ;)

RSS 2.0