Detta är Sveriges WA & snart världens..

WA är en förkortning på Wallgren & Andersson som är mitt och Nisses o registrerade företag som är en hobby verksamhet som tar över EcoSafe UF. Jag får inte uppge någon hemlig info om företaget just nu men de är heta grejer vi snackar om när de gäller WA. mer om detta kommer längre fram. WA har som mål att bli en Koncern så som Coop eller Ikea. Resan har börjat..
Här är ett av koncern företagen till huvudföretaget WA, Wa Guld, Dagge har faktiskt en hobby och en bakgrund som Guldsmide så han kan göra en guld ring i 18 K guld, fixa en länk, armband, kedja ja allt med ädelstenar & ädelmetall. WA Guld har funnits i snart 2 år som hobby verksamhet/ litet företag.
Bilden visar hur de är för Dagge att Designa loggor. Här är dotterföretaget WA Guld logga till höger. 

Utan musik: svårt att leva?!?

Musik har skapat ett beroende, du älskar en viss musik typ ,en annan älskar någon annan musiktyp allt är olika men musik har en sak gemensamt de är att den är beroende, pröva detta : en hel dag utan musik hur känner du dig då nåt e fel ( gäller inte på alla) men för vissa kan de kännas så... pröva de blir svårt att klara av de , aja o du nu klara de pröva 1 vecka , de klarar du aldrig hehe ;)
Snart är de fredag då ska jag tipsa om filmer som man måste eller bör se:

VECKANS FILMTIPS: JÖNSSON LIGAN ( DEN ÄLDRE VERSIONEN FRÅN 1980TALET) & REAN RAMA ROLF!

Veckans tips från Dagge: Sov gott i natt så känner du dig bättre i morgon, har du nåt som gör att du mår dåligt, prata me nån som förstår dig eller prata me Dagge - Göteborgs mest? allmänbildade ungdom från 91! xD

Ha de gött och festa nu lugnt i helgen!

Körkort, är en slags kärlek förfrihet!

Att ha körkort ger dig extremt bra frihet men då menar jag inte man att  kan dricka och sedan köra men man kan köra över allt vart man vill förutom på kollektivtrafikkörfält och där spårvagnen går XD..

Några frågor om mitt privatliv??? Jag har typ inget att skriva om nu så HAHAHA! .. du har frågorna jag har svaren låter som jeperdy eller hur de stavas .. hehehe 
Ha de gött och söv gott i natt så mår du bättre i mon!

JAg e lul...full...

JAe e full och har gjort ovanligt saker på Göteborgs festen i Aröd detta står de i mon på bloggen om..:D
om de låter spännadne å veta a ja ha gjort ? ! :P Nejnej byxorna har vart på men inte munnen...

1:a gången på bloggen: Mode?!

Hej alla daggobloggoslister ;)  .. Nu ska jag skriva om  en kort grej som man inte tänker på .. inte alla men de flesta, De populäraste modet för tjejer är ( troligen)  jeans jacka med svarta byxor( korta) .. för ungefär var 5:e person jag har sett idag bär just detta, jeans jacka är ju populär mode från 70 talet å 70 talets is back!
För killar verkar de va blåa jeans med en svart T-shirt alternativt en jacka med luva på sig.. men detta är vad  jag har sett genom snittet har, men de verkar som den stilen e populär..

Veckans FILMTIPS: Speed , heter filmen , är från 2000talet en otroligt bra film emd mkt action & spänning, en bomb blir på satt på en buss och går bussen ner under 50 så smäller bomben.. hur lyckas men överleva de ..se filmen.. om du vill.

Veckans VARNING: Åskoväder idag asså torsdag till natten till fredag så har du otur sover du inte som en ängel inatt utan lite svårare med allt muller å blixtrande.. :S

Veckans humor: Varför slänger du min mobil i simbassängen! - För att prova om SIM-kortet fungerar!

Veckans konstigaste  eller vanligaste mening: Tjejer är smartare än killar! Thats it! 
Ha de Gött nu å gilla livet för man ska va positiv att man lever nu och inte för 200årsedan... ;)

Så skräms man på ett snällt sätt!

Endast för smarta eventuellt snygga Göteborgare , så här skrämmer du skiten hur folk på Spårvagnen som inte har stämplat!
Börja med att låsas ringa någon, exempel tjena de va jag här! Vilken hållplats va biljettkontrollen på nu? Så fort du har sägt de högt i telefon så många hör de vänder många om och kollar som frågeteckan och tänker vilken hållplast.. de gör jag ibland när jag har tråkigt men inte ofta inte för att va rasistisk eller nåt men de e oftast utländska som sällan stämplar..och kollar på en....
Jag skrattar inombords och en gång sa jag till den jag "pratade" med i telefon: På Frihamen, okaj .. då hände något många som hörde de gick av på Hjalmarbrantingsplatsen och några försökte kolla bort om de såg några kontrollanter.. ( på nästa hållplatsen som e Frihamen) 
Varför jag gör de är inte för att de är( bara ) kul utan för att påpeka att man ska stämpla.. hade de gjort de hade de inte vart oroliga själv har jag åkt " gratis" en gång för att min kontokort ( Västtrafik) drog för mkt pengar tidigare... 
MVH: Göteborgs ökändaste komiker å blivande GS:are..

Göteborg we <3 you!

Har ni sett de reklam klippet för Göteborgs stad ,inte hmm jag ska länka till den i veckan där är grymt bra och en gubbe som säger så härligt på Göteborgska: Göteborg, Wee löve jo! asså de e nåt man måste höra..
Nåt mer hmm jo på lördag medverkar jag i göteborgs varvet, HAHA nej då jag är inte pantad jag ska inte springa de men jag ska hjälpa till där med nåt.. nån  dricka .. pulver eller nåt  de roliga e att jag träffas förutom en massa Göteborgare en  massa GS:are som kanske e göteborgare då me ja.. Så de blir inte riktig någon sovmön på lördag som ni andra kanske får.. om inte nu nu får för er att springa varvet runt Göteborg!
ha de gött

Fest med eller utan här eller där?

Dagge blir oftare erbjuden att gå på fester då e frågan med eller utan alkohol ..så klart med men cider e de jag pallar... Öl å sånt nja får vänta... här eller där?


Här hemma i Sverige eller I spanien... för 3 veckor sedan blev ja erbjuden att till sommaren hägna på ett Göteborgska gäng ner till nån lite stad i Spanien där de e typ fest hela tiden..( även en lite hake där: Jag skulle hjälpa henne att få i hop de med än annan kille hon gillar... ) å jag festar inte så himla ofta... så jag tackade nej.. men snart blir de allt för privat så mer om jag ska på nån fest under veckorna( vilket jag ska) som kommer säger jag inte de e ju medelmåttigt privat eller hur?  men de e ju alltid kul å vet vad Dagge har för sig på Stan hehehe? !

Ha de gött nu nu blir de film kväll m.ööö va heter de nu Rosa Pantern på TV4 :P    HDF Ha De Fint!

// Dagge kungen över Änglarna  ;)

Saker jag mig lärt genom att kolla på film, animerad !

De är nåt som jag har ogillat hela livet tills nu STAND-out Dansa , de e skitkul & jag säger ärligt : JAG ÄGER PÅ DE! Kolla själv .. eller ja när jag ser den som vill se mig göra de så får du se de, kamera behövs inte.. :P
Och så har jag blivit välkänd i Kinna hehe som om jag inte redan va de nu, vi åker upp till Norrland och frågar vet du vem Dagge från Göteborg e? De svarar kanske ja , han ja.. komikern va? _nja typ ja...

Årets snällaste påpekande: Tänker du på någon? Bra att du tänker ;)
Dagens filmtips: De är Space Jam från 1990 med Mikel Jordan( hur man nu stavar de) och Bunny också en blandning mellan spänning och humor halvanimerat / halv verkligt.

Dagens ros till alla som gör bra saker och skriver snälla grejer till folk, de gör världen lyckligare! 

Hej alla Daggolister ;) ( ni vet ju vad de ordet betyder?)

- Att vara beroende kan va bra fint, gulligt eller raka motsatsen de beror på vad man är beroende av... men nu Dagges egen humorserie med text:
ÅÅ action:  eller imon.. men harregud? Va vad är gud? På övervåningen! Jag går upp och kollar...... Men du Dagge här finns ju ingen " gud" eller " Jesus"? Ne jag vet! Men varför sa du de då? För att jag mena på vinden!  Jaha.. , vad ligger stegen? I garaget! Men neej jag orkar inte gå ner igen.. ..! Varför gick du upp då?
För att du sa ju ..ää glöm de jag går och hämtar stegen.... du DAGGE vart i garaget? Bakom vinterdäcken i mellan förråden! Jaha.. men du här ligger ingen stege!
Nehe vad har du lagt den då da?  ÖÖÖ ja du??
just de fråga gud om de! Men du sa att gud va på vinden och jag kan ju inte gå upp på vinden och fråga han  eftersom jag inte kommer upp dit utan en stege!  Men lilla vännen jag ska va ärlig mot dig nu.. tror de verkligen att gud finns här uppe på just din vind? ÖÖöö du sa ju.....?!?!?!.. Ja jag sa de men tror du jag va steril... seriös...
HAHA du sa steril.. ! Ja de e klart jag har ju inte kunnat sova på hela natten när du har velat runt och trott att vi har gud på vinden! Va finns inte gud? Ska jag vara ärlig igen mot dig vet jag inte.. Gå och lägg dig nu är du snäll...
Kan du inte berätta en godnattsaga? Harregud du är ju tjej och 18 år.. godnattsaga nu,  hahaha Sov gott nu...
..men..om vi.....
Fortsättning följer..

Jag har skrivit detta så som jag kom på de direkt från min " smarta" hjärna direkt över till tangentbordet till bloggen!

Ha de gött nu!

Kill-grejor, Tidningen : Världens snyggaste tjej!

I dag läste jag metro, gbg och där skrev dom och visade bilder på världens snyggaste tjej , och jag skrattade dom inte ju inte äns fina de ser ut att vara arga och irriterade människor hela bunten dessutom har jag sett finare och snällare människor i verkligheten HAHA till Metro säger jag bara :P Skulle jag nu säga vilka de är så skulle tidningen springa efter er/ dom så jag här snäll och är tyst om de ...
----------------------------------------
Nya humor ord by Dagge( ord som jag skapat själv :P )  som du ska sprida runt i världen ;)
-SPIK-NYKTER
- EXolist ( vet inte vad de betyder men ordet låter roligt)
- jucieolist ( alkoholist på jucie)
- Daggolist ( är beroende av Dagge)

Ha de gött!

Humor-veckan är igång!

HUMORN KAN  BÖRJA: GBG vs Sthlm! :P Jag älskar Göteborg och gillar Stockholm , jag hatar inte Sthlm om någon trodde de men jag föredrar att bo i Göteborg för att jag växte upp här när jag va en liten go Göteborgare.. ;) Först vill jag påpeka att killar är bättre på att manöverera en bli en vad tjejer är men Tjejer är smartare än killarna.. THATS IT!..
Nu till skämt GBG vs Sthlm:
- Varför har Stockholm en T-bana & inte Göteborg? för Göteborg har inget att dölja! xD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
- E du go eller?
- Va!, nee?
- Men fattar du inte?
- Neeee!?!
- Kan du inte säga nåt annat än NEE?
- Nääää! :P

Dagens tips om du bor i MARK eller Någon annan stans :P
Fler GBG vs Sthlm skämt i veckan!

Som du vet är vi alla lediga i på Torsdag, fredag som ni vet ska Dagge upp på en marknad i Kinna med företaget och där ska han köra en demo om tvättnötterna och helt ärligt att göra lite humor/ stand up för Mark bona! Jo de e sant kolla på fredag får du själv se på Scenen vid Netto , där en mode-visning va för 2 veckor sedan.


Dagens FILMTIPS från Dagge: Om du nu  rastlös gillar komedi, action, romantik, spänning och drama  alltså allt i ett så finns de en hyfsat bra animerad/ tecknad komedi film från disney som jag gilla när jag va mindre jag kolla på för skoj skulle nu med och man SKRATTAR! Den finns på youtube i 7 delar : Här är del ett sedan ligger resten av delarna vid sidan..  Långben the moive ! ( A goofy movie)
http://www.youtube.com/watch?v=dV_Fmv9HFeQ&NR=1

FLER filmer som du inte får missa/ missat: BOLT, Ice age 1,2,3! fler tips kommer , ett tips i veckan på bloggen! :D

TEXT STANDUP by  Dagge ..stand up e min nya grej liksom.. ta bort liksom ..annars låter jag som om jag vore någon gulligt halvfull stockholmare som fjäskar för att komma in på krogen i Kungsportavenyn i Göteborg... lång mening va? :P
Sen i veckan blir de manligt & kvinnligt, va e skillnaden ( humor).

Nu kör vi Humorveckan med Dagge har börjat!

Är du redo för humor som Dagge själv skapar? ni som går i HP2 fick ett litet, bara litet smakprov på de om jag hade gjord de Stand up hade de vart roligare än den "roligare" powerpointen", jag kan böra göra saker som e roligt och jag älskar att få folk att skratta, då blir man själv gladare med så nu ska Dagge göra de som läser bloggen lite gladare om inte mer, har du frågor kring mitt IK... IQ heter de så e de välkommet att fråga , mitt svar om de e en kille som frågar så kan man tänka .. nix jag har aningen högre ik.. IQ än dig e de än tjej så är de högre än mig.. de e typ sant* (* = Jag har testat)...


För att inte göra alla förvirrade börjar humorveckan i morgon men för att skapa ett slags gulligt* , positivt beroende av Dagge- humor säger jag några roliga skämt nu då ..bara för jag e snäll :P
( *= Jag vet inte varför jag använder de ordet så ofta nu men jag bara gör de!? :P )


Olika typer av skämt:
RELATIONSSKÄMT: En anställd frågade sin chef:
- Kan jag får ta ledigt för att få gifta mig?
- Men varför gifte ni er inte under semestern du hade nyss?
- Jag vill ju inte förstöra semestern!
------------------------------------------------------------------------
SVÅR FATTAT SKÄMT en IQ över 150? Fattar du skämet då har du topphög Ik.. IQ! :P
Mamman till dottern som ska ut med sin nye pojkvän:
- Jag vill att du är hemma senast 23 igen!
- Jag är väl ingen liten barnunge längre?
- Nä just därför!
-------------------------------------------------------------------------
Hedligt skämt som Dagge körde me för länge sedan:
Varför äter fransmännen sniglar?
- För att de inte gillar snabbmat! xD
-----------------------------------------------------------------------
Detta var ett lite tjuvstart på humor-bloggs veckan för Dagge, imon börjar vi med Ren , stört skön Dagge humor!

Ha de gött och festa på nu!

Rekord.....Dagge du kan göra hela ÖB upprörd! (VARNING: mkt humor)

På ÖB har haft rekord lugnt idag eftersom som jag har runt 15  eller mer som läser per dag så kan jag tjöta och avslöja varenda ord som sas ( inte flygbolaget SAS utan uttrycket sas, sades) ??? Vi  har typ gäng på ÖB som pratar med varandra och alla va på topp humör efter lunch och ville de jävlas med mig( vilket jag inte har nåt emot, jag tål allt!)  och en till kille som är somalisk men pratar flytande svenska , han e 33år och gnäller på att han e oskuld...HAHAHAHA ( jag e de med och är glad  för de konstigt nog)  och säger att han e släkt med en kung från Somalia som heter IVAN den store men vi kallas han Ivan den lille med S-barnet.. S-barnet e ett slags barn som inte är fött och syns med ett starkt mikroskop... just de sånt pratar vi om på ÖB.. en annan " färgad" sa: Sånt får vi inte säga öppet i mitt land.. XD aja då respekterar vi de , men vi sa till han lille veän vei äer i SVerige,  så har får vi väl säga S.... , jo då här e bra men kunderna anar ju vad ni pratar om.. .. Oj... :S
Sedan kunde inte varken kvinnorna eller Männen sluta prata om de över tjötade oskulderiet.. jag.. 18 år oskuld , jo visst de är ovanligt men jag e fanemej glad för de inte ledsen eller ititerad på nåt sätt.. sedan gick de på Ivan den lille med S-barnet xD.. 34 och aldrig gjort de HAHAHA.. de e illa.. eller inte.. ja jag vet inte jag orkar inte tänka på de heller... De bevisar nån form av intelligens eller va de stod om i tidningen för länge sedan...
Sedan bytte vi äntligen till nåt mera roligt ämne: Att han e snigel på jobbet och singel hemma HAHA... För han  går de dåligt med brudarna , de e ju nästan synd om han.... bor i Biskopsgården hmm .. de förklarar ju saken... :P
Nu vet du hur riktigt rastlösa dagar på ÖB ser ut för mig nerskrattad och försöker uppmuntra stakars IVAN den lille med S-barnet HAHAHA.. Ha de Gött

Brand på Hisingen, nu är "Hebo" i farten om inte de andra från...

De har brunnit rejäl på vågmästreplatsen, orsaken e ökända med jag vet inte mer om de.. har ju inte sett något på nyheterna, jag har däremot känt på nåt väldigt trevlig som inte e så trevligt .. brandrökslukt när man gå förbi....
LIVE: BILDER ;http://www.facebook.com/album.php?aid=15334&id=100000558793364&saved#!/album.php?aid=15334&id=100000558793364

P. K. HDG. HDF. .. jag har många smarta förkortningar heheh ;)

Jag love komedifilm!

Rubriken va lite svengelsk och kanske små konstig det är precis de som komedi ska vara lite annrolunda komedi om vanliga saker upprepas ofta senast ( om du så Talang 2010 i fredags på TV4) ... Men nu ska Humor uppgraderas och bli roligare och slå rekord osv.. Göteborgs Änglar , de kanske börjar bli tjatit nu men inspelningarna har planrats att under Maj den 14,15 eller & 16 ska de börja om inte blir de 21,22 och/ eller 23 maj ... Allt i HD, förhoppningsvis slipper vi en massa fotografer får tidningar runt osv då..
ha de gött nu, alla skådiar för info om detta via Dagge i mon eller som ett PM i FBK.

Ikväll smäller de högt på SVT !

Ikväll kommer än av mina favoritserier tillbaks i rutan, kvarteret Skatan, fast då att den utspelar sig på Scenen i Göta Lejon i Stockholm och inte i en studio.
Klockan 21 på SVT1 ska du paxa TV:n me chips, cider 9,9:a om du nu finns hehehe ;)  annars går de bra med nåt du gillar... Sen e de bara att skratta..
Gällade Sveriges senaste ökända komedifilm som över 500 personer väntar på är Göteborgs Änglar...kommer vi snart att planera vilken vecka och dag inspelningarna kan börja...
Vill du vara också med? mejla oss då. ( [email protected] , svar inom några timmar)
Du kommer att få göra ett kort test på " göra film"frågor och troligen en testtagning under 2-3minuter)
Inspelnings platserna är överallt i Göteborg och en del i Marks kommun, kinna/skene med)


Ha de fint , här skiner solen i GBG! :P


RSS 2.0