Jag såg framtiden!

I natt så drömde jag om något som jag faktiskt aldrig tidigare drömt om.. mitt liv i framtiden!
Drömmar blir väl verklighet???

Jag såg att jag bodde i ett mysigt villa område i Göteborg, jag såg mig själv gå till jobbet, jobba sedan komma hem efter 9 timmar.. framtiden värkar inte ändras så jätte mycket ändå, nästan alla bilarna gick på el och Spårvagnarna från -84  var kvar med den nya italienaren. Jag bodde med min fru ( jag såg inte vem de va, men ändå bekant på nåt höger, ingen blondin va de...)  i en aningen större villa.. men Den vackra drömmen vände snart....
En morgon skulle jag gå upp sa hejdå till frugan sedan när jag åkte till jobbet sa de på radion att en stor Asteroid ( Meteorit) va på väg mot jorden, alla skulle uppsöka skyddsrum sedan såg man ett stark ljussken på himlen sedan när den träffa marken kom en " chockvåg" jag han att se mitt hus gick i miljarder bitar.. en sekund senare va de min tur , jag slutade andas , allt blev vitt bara vitt och man kände ingen smärta de gick så fort... sen .
- VA jag lever de va en dröm..
Detta var en blandning mellan en vacker dröm och mardröm..
Om drömmen blir sann skulle denna dröm utspela sig redan 2021 när de kommer på riktigt en asteroid mot jorden..  men man ska spränga den för hoppnings vis..
Ha de bra nu så får du ta vara på Dagen..:)

Vissa av oss vet hur de är

De finns ca 3 av 10 som har eller haft räls i munnen alltså Tandställning .. de råka jag tyvärr ha nu. vi som har eller haft de vet hur de känns!  Men i dag va jag på Sahlgrenska för " kontroll" och då fick jag reda på att dom ska ta bort Rälsen inom 6 ( långa) veckor.. Och själva borttagningen kommer att ta 1½ timme, de som tar tid är när de slipar bort limmet, slipar ja ..me en diamantborr som man borrar hål med... de kommer att tjuta så förfärlig så jag nästan blir rädd.... Tänk va jag får lida ytligare, jag har ju redan genom lidit 2  operationer som innebar att jag fick andas mellan tänderna under en vecka.. de kändes som man inte skulle få tillräckligt med luft.. hemskt!
Men snart är ALLT över för mig , snart får jag  Freedom! :D ... men just de körkortet.. DoH!...

I promise what I do ( jag håller vad, jag lovar) :D

Japp jag håller altid vad jag lovar har jag lovat att gå på något som en konsert så gör ja självklart de men här vill jag ju även verkligen gå.. Jag längtar riktigt mkt och jag snackar inte om någon vanlig konsert utan om den så kallade Mannen, kungen å för de flesta Guden : Lars Winnerbäck s konsert!Nu har jag en fribiljett mot himlen ..men de e jag väl inte ensam om ? = Dagge realy HAPPY! :D

I Göteborgs Änglar: Gifter Dagge sig?

E de sant gifter Dagge sig?? Nja enligt manus i Avsnitt 2  så kommer han att bli stupfull av lite Cider/ Öl och redan då kommer någon på besök och kräver den lovade MOMSEN från förra avsnittet , han ger ut bankkoden å kortet till Anita sedan går han i väg till vagn hallen och går ner på knä och frågar: Kära Spårvagn vill du gifta dig med mig, säger han halv fullt och romantiskt) ? Jag har ingen ring med du kan ge mig.......... senare kommer Nisse Men va i hela Hisningen friar du till en Spårvagn!!?? ................... så fortsätter manuset... Vi på WA lovar att detta kommer att bli sjukt kul! Vi gör 2010s roligaste komedi film!

Filmen får ett gulligare namn och läs lite ur handlingen

Den nya komedi filmen Dagge& Nisse börjades spelas in redan den 2 januari 2010 och sen dess har vi inte haft tid att fixa en inspelnings tid pga Kylan att filma i 17 minus, nja de e på tok för kallt, men när de första scenerna tog utomhus va de 9 minus ut brrr...  Nästa inspelings tillfälle blir troligen på Söndag nästa helg.
Filmen kommer troligen att få ett lite mera gulligare namn, eftersom de syftar inte bara på  lilla Dagge och Nisse utan även lilla Anita som jobbar på Skattekontoret vid Nordstan. Så kommer den att hete Göteborgs Änglar för alla som spelar i filmen är " änglar" då...  Detta kan lätt förknippas med IFK Göteborg eftersom de också kallas för Änglarna men som eftertext har vi även . Göteborgs Änglar - The komedi film ( Svengelska).
EXKLUSIVT LÄS LITE UR HANDLINGEN!
Dagge har precis flyttat in i en 2 famlijs villa ( han har ingen familj utan bor själv, i nedre delen av huset) och Nisse som bor ovanför Dagge. Han köpte huset av en skum mäklare som heter linda som inte har gett någon skatt för huset detta resulterar i en roligt " vildjakt" efter Dagge när han får efter sig skattemösen , och de e inte vilken skattemös som helst utan : Anita och hon har stenkoll på läget, vet exakt vart han befinner sig dygnet runt vilket Dagge inte vet. Nisse som e lite smådryg har fått ofta besök av en massa skattemösar eftersom han och skatten är + - 0 . Nisse kommer även att få en chock en morgon när han vaknar , han blir väckt av något oväntat och får panik. Dagge som kör spårvagn kommer att få nästan att få hjärtstillestånd när han få syn på de fruktade..... Anita kommer att "djävlas"  redigt mycket med Dagge och mäta ut en hel del grejer från hans lilla lägenhet....

Filmens första avsnitt ska va klart i mitten/ slutet på Februari e de planerat!

Snart kan du blir Facebook fan för Filmen med ! :D  Ha De Gött alla filmsugna... eller skådespelare.. :)

Ny låt by Dagge ;)Tema på låten : Livet, himlen och ...

Jag har lyssnat på Lars Winnerbäck och tänkte lite när han sjunger så använder han teman som : Fred, himeln, kärlek och livet. Så jag blev sugen på å göra en låt .. konstigt nog har jag lätt att skriva en låt å melodier snabbt.
Och med lite ideer från LW. så har jag hittat på en låt som de borde " svänga" om eller ja du får väl höra mig sjunga den om någon undrar hur melodin går ... .. Göteborg - Drömmarnas stad som jag gjorde förra året finns snart på Youtube.. Jag har gjort den ytligare lite Mjukare...:)  Denna nya låten kom jag på melodi först och sedan la till text sammtidigt som jag lyssna på LW. Här e min 10 minuter gamla låt:
: Nu har jag döljt mina känslor för länge för dig, varje gång ja ser dig får jag lust å krama dig å säga Hej ja gillar dig....( detta tempot är lugnt)( sedan ökar tempot och de refrängen börjar) -Han e kär ( upprepas 4 gånger) han skulle vilja va me henne varje dag..han e kär ( upprepas 4 gng) ..han skulle vilja va me henne varje dag. Han e ..( in med mera trummor å bas, refrängen upprepas sedan) ( därefter lugnt tempo med lugn trumtakt)  de finns en plats.. där du å ja visste vad vill skulle göra vi skulle säga som de va och inte dölja någon sorg. Men äen dag kunde ja inte säga nej utan bara Hej ja gillar dig....(tempot går upp,  tillbax till refrängen) ... (Refrängen upprepas 3 gånger )....
Men nu vet du att jag skulle vilja leva me dig livet ut ända upp till himlen (avslutas med Han ee kär..)

Puh de va inte svårt att skriva den låter gjorde jag på CA: 15 minuter..de e inte så tråkigt att skiva låtar när men e rast lös å lyssnar på LW. Men låten har temat livet, kärleken och himlen enligt mig hehehe..Den åker upp på youtube senare under 2010.. om den går att lyssna på... :)

Livet på Ö&B

Ja på ÖB ja, de råka va där jag praoar eller för att vara petig APU Arbetsplats...... nåt....betyder de...
Första dagen va helt okaj men dryg fick sortera galjar, ca 1000st!!!! De va ett helvete men nu e ja värsta experten på det, nästa dag gick de åt 3 timmar till att skrapa 2 glass boxar rena, någon liten kokosnöt hade " sprängt en cocacola flaska på kvällen innan de stängde och ingen märkte de för en dagen efter då kom chef och sa : lilla Dagge skulle du kunna skrubba bort detta .. chef å säga nej njaa jag tog skiten.... men jag har fått klagomål att jag e lite för mjuk å snäll, ja säger typ ja till allt å alla och hjälper alla. Men de e la ändå bra.????
Jaja e man så e man... Jag kommer och lägga ut " heta" bilder när jag jobbar med har smyg fotat under " arbetstiden med" .
PS: Fötterna lider med mig , de gör verkligen ont, de e knappt att jag pallar att tralla mig hem....
HDG! /
Lilla ( och för " mjuka") DAGGE ;)

De bästa å sämsta Dagge vet!

De finns något som jag verkligen gillar å så finns de nåt som jag verkligen ogillar.... men mest e de saker som jag gillar så klart!
De bästa jag vet är nog att jag lever å bor i drömmarns stad.. Kommunen kallar Göteborg för Sveriges romantiska stad..hmm jag har inte märk av något märkvärdigt som vart romantiskt här.......????
Asså drömmarnas stad är väl ändå Göteborg... är kan du gör ALLT du har drömt om som: Se Dagge LIVE på Götaplaten.. ne sköja lite bara.. ne men som att Shoppa ihjäl dig typ, gå på en speciell utbildning, utbilda dig till Spårvagns förare, Busschaufför, Taxi förare, Butiksbiträde i en CITY butik, pilot, Köra båt, Sminkös eller va de heter.., frisör eller VAd som helst förutom Tunnelbaneförare de finns ju bara i STHLM,  hihihihi.
Det sämsta jag vet är två saker Krimminella person och perone som misshandlar,mördar.. åå fy fan jag vill inte tänka på de äns resterande saker gillar jag jo jag glömde en sak som jag verkligen skrattar åt min egen otur... de gör du med snart ;)
HDG! Lill-Dagge xD...

Försenat inlägg: - Dagge e fejk kär!

Hallå alla som gillar Göteborg å vill ha de som vår nya Huvudstad eller? Ja tänkte väl de... ;)
Har du hört talas som ordet fejkkär.. inte ..de beror på att de e Dagge som har skapat ordet heheh..
Ja just nu e jag fejk kär och ordet fejk kär betyder de som de nästan låter men man kan va Kär på riktigt ..de e väl alla ändå? Och så kan man va fejk kär .. PS:Jag e båda två...hehehe ....
När man e Fejk kär så gillar man något väldigt mycket..du kan inte va FK. ( fejk kär) i en person.. de låter ju hur dumt som helst! Utan du e typ helt FK i Scrubs, Paradise Hotel eller Simpsons asså typ virtuellt kär...
Rubrikens mening Dagge e fejk kär e ju sann.. men vad e jag FK i ... Scrubs så klart ! Men de kanske du redan visste?
Förutom Fejk kär så har jag kommit på ett till ord som du bara måste använda HDG som betyder Ha De Gött .. när du typ ska lämna msn så skriver du HDG innan du loggar ut till den du pratar med! Smart va? :D
HDG! alla .... Glad party nissar! ;)

RSS 2.0