Så blir jordens undergång!

OVERKLIG: Att vi ska dö är ju nåt vi alla gör men nu tjatas de om domedagen 2012! Jag tror inte på den domedagen men enligt beskrivningar kommer en meteorit större än månen att korsa jordens bana och smälla in å utplånar allt liv på jorden, inte äns ett skyddsrum på 1 km ner hjälper... Men mer än hälften av jordens befolkning tror inte på denna teori utan de e bara några som vill skrämma upp oss men nån form av maya-kalender... hade den stämt hade jodren gått under redan på 1960-talet!







SANN: De finns en annan undergång som är 100% sann & är bekräftad av NASA, Asteroiden!
De är ju en större rymd sten  än planeten mars ( ca lika stor som jorden!). 2021 den 11 April kommer en stor Asteroid att nudda jordens magnet fält & dras in mot jorden, vilket innebär slutet för alla liv på jorden & själva planeten övergår till en glödande klump!
Men de finns en så länge än utväg från detta att spränga den går men då får vi stora sten block som e lika stora som Europa över oss , de e ju inte så himla fiffigt, därför ska man försöka flytta stenen längre bort från jordens omloppsbana, men inget görs än.
Så den 11 April runt 13 tiden i Europa kommer vi att kunna sen Ödet från himlen med nån kilometer från jorden.
Detta är däremot sann men tekniken utvecklas så vi kommer garanterat att överleva!
Men kom ihåg att ALLT kan hända i rymden.. !
Astoridens bana korsar jordensDen bild " bevisar" 2012- dagen, den21 dec

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0