Dagge i Media

Ja, jag kommer väl att bli kallad Dagge nu länge till eftersom ungefär som Lasse brandeby oftast kallades för Kurt , eftersom han va mest känd som det. Igår ringde en heldel media, TV4,Aftonbladet,GP, SvD m.fl.. och vill veta mer om den här komediserien som hamnade på is men ska nu officielt göras klart.. manus skrivande har redan börjat..
Gillar att allt dom skriver i tindningarna står inte på Webben så man kan inte länka eller nåt.. utan allt står i Tidningen.. pappret..asså... xD

Sveriges kändaste ( & goaste) ur tiden!

Hej! Idag var jag i affären fick ett samtal.. Lars Brandeby har dött , jag fick inga ord.. allt stannade.. hela min omgivning stannade .. jag tänkte.. skojar du eller.. jag kunde bara tänkta på en sak.. .. en enda sak..  jag har än ändå fortfarande å kommer alltid att ha LASSE BRANDEBY som min idol! <3 
Doktorn påstod att du Rolf Allan Mjunstedt hade 6 månader kvar att leva, du fick ytterliggare 17 år. Tack för alla underbara roller du har gjort genom åren. Vila i frid Lasse Brandeby ♥ du kommer alltid att finnas i våra hjärtan! 
Och de görs en ny komediserie baserat på Lars Brandeby humor och till minne av dig Lasse! : http://www.facebook.com/pages/G%C3%B6teborgs-%C3%84nglar-Komediserien/284736978771
vilket jag gillar otroligt starkt!
Jag som Göteborgare kommer att  sakna dig extra mkt och hoppas att du gillar den nya serien som görs för dig, som du alltid kan se ner på! 

Med magi kan man bli bättre än Håkan..

Med ett digitalt musikprogam kan man få bättre röst en håkan Hellström.. nu har jag dock mixat till bakgrundsljudet bara.. men de sköter min polare.. jag får faktiskt lägga upp lyricsen på en av låtarna: " Ingen annan än dig"

Låttext:
I Göteborg finns det ingen som dig, såg dig på bussen vågade aldrig säga hej! .......Åh nej!

Men du skulle bara veta, att de är dig jag gillar, ingen annan än dig, ingen annan än dig……. Ingen annan , ingen annan, ingen annan än deej……

(Loop, rad:1 samt slutet på rad 3) OSV.....


De kommer redan nu frågor om skivan, var man kan köpa den osv... just nu är inget bestämmt.. pengar är inte allt.. men ovanlig kär.....musik med en mysig " anda" ska inte kosta något.. så.. tror den blir FREEware till alla som vågar lyssa ;) BTW på skivan bestämmde Tomas och några till att : "Göteborg- Drömmarnas Stad" låten ska vara med, min 1:a  singel för 4 årsedan :P ...


Om de börjar kännas tjötigt om låtar hit å dit så ska jag skriva annat såklart .. skivan gör jag ju bara ibland på fritiden.. nåt anorluinda.. .. hahaha..  Sitter nu och funderar på hur mitt liv ser ut om ett år .. lika dant, kanske flyttat till en egen mysig lägenhet nån stans i Göteborg..  jag har ju ett roligt jobb, ok timmanställd.. till en början , om förra timmisarna fick fast.. vilket jag hoppas på mä om ett par månader..  livet är kort och man ska göra saker man drömt om och man borde våga mera.... på alla sätt.. men.. men.. nu tappa jag bort mig... är halvtrött att skriva låtar tar kål på en.. men.. de va väldigt va massa "men" ord de blev.. aja för 17 nu hoppas jag att du får en underbar å mysig natt nu , så ska ja själv jobba vidare.. zzz.. Ha de fint!  =)

På nya skivan... :o

Tja! 
Ja lite oväntat att låtarna från första skivan va så popis så jag hade inte tänkt att göra en ny skiva .. men så blir de ändå.. Nya ablumet heter : Utan dig faller allt! 2 av de nya låtarna: "På andra sidan stan", 'Du finns bara i himlen" & några till men orginalet, den mest kända låten ( och bästa) Göteborg-Drömmarnas stad. Jag personligen tror att låten på andra sidan stan kommer att bli den populäraste låten bland alla men de e svårt att säga om den går om Drömmarnas stad.. de e ungefär som, vem kan inte texten till håkan Hellströms : känn ingen sorg för mig Göteborg, alla kan texten å låtarna.. 
Va händer annars idag , om e blir som tänkt blir de en del inspelningar med en polare... Jaha när jobbar han då.. jp på Onsdag kväll 18:30 börjar jag och slutar 05:00... :) Ha de gött så länge. BTW Skivan släpps under december.. får tyvärr inte ladda upp några bilder/ låtar ( från WA Records)  förutom Albumets bild :)

Släpper nästa skiva snart! .. håll ut.. ;)

Hej på dig! läget? Gött.. har du kul.. ja de va väl kul å höra xD

Nu verkar de som jag skapat ett behov på fritiden.. fler vill höra mera låtar.. hmm ja.. jag får väl vara glad då att dom är så bra.. de finns nog en anledning varför jag kallades för Håkan Hellström nr.2 :)
Som kommer att göra musik som är bara bäst.. eller bra iallafall.. bäst kan man inte bara vara.  Har tillstånd från WA Records att ladda upp albumets bild.. :) Rätt nice, Foto/bild: Tomas Hedblom. Musik/text: Markus Wallgren.

Uppsnärjd i det blå eller.. ?! ;)

Jodå jag har kört Håkan Hellström.. han berätta att på liseberg blev han nästan påkörd förra året av sin spårvagn.., japp han har en egen spårvagn, den senaste" M32" som de kallas , den nya italienska vagnen nummer 411.. heter nämligen Håkan Hellström som du kan lägga märke till så har nästan alla spårvagnar i stan något namn på någon känd person.. :) bla Håkan.. de roliga va att jag körde Håkan..s vagn.. 411 på jobbet.. lite lätt missuppfattat där.. som ett tillägg jag kör bara inom vagnhallens område, inte ut på stan för än nästa år.. eller nåt


börjar undra va snön är visst, de är kallt men ändå ganska varmt.. men när julen närmar sig ska snön komma aja den kan komma i December... så blir jag glad.. :) nu ska jag kolla på SVTs awesome show Helt Magiskt.. där världskända personer trollar.. chockande och se.. sen saknar jag nåt ...inte kylan.....de skulle vara magiskt men är tragiskt.. // Ha de fint..! :)

RSS 2.0