Med våren kommer komedi

Nu har de blivit värre, översvämningar lite över allt i City, Slask så långt ögat når, Men bakom de " onda" finns något Gott som kallas vår och vår i år innebär komedi.. film. Manuset planeras fortfarande eftersom vi gör manus för 5 avsnitt vara av ca 15,20 minuter långa avsnitt. Göteborgs Änglar som har totalt över 250visningar på Youtube mm. blev alltså lite oväntat många på knappt 2 veckor. När första avsnitt får premiär är osäkert men någon gång under Våren. Nu kommer vi att avslöja meningar som beskriver delar ur avsnitten enligt manus, man skrattar bara när man hör de! Dagge tyspika "oturs" scener:

- Dagge blir lurad att äta hasch, vilket leder till han blir hög och försöker fria...till en .....Spårvagn!

- Dagge blir lurad ner till SVTs källare ( Klippan) där den tyska TV-kanalen Sechs1 sänder, där blir han indragen i en Tysk sex-talk-show! Programledaren är Anitas polare Grescha!

- Nisse får ett jobb på Vägverket och när han ska köra en Grävmaskin på vägen får du se följderna..

- Anita möter sin värsta fiende som hennes bästa kompis tyckte va snäll, men mötet i city får följder...


....Vänta till detta blir film, de e de prio ett på skratt anfalls varning, hehe vilket ord va?
WA Film säger: Filmen kommer att bli större än vad vi trodde och DVD släpp blir de troligen senare med!
HDG, om du inte är ett FAN till filmen bör du bli de nu, inte i mörn.. http://www.facebook.com/pages/Goteborgs-Anglar-The-Komedi-film/284736978771?ref=ts Sveriges nya komedifilm av skådisar som egentligen är vanliga roliga människor!



Din dubbelgångare i GBG?

Tjenare! Har jag sett din dubbelgångare, kolla listan längre ner. Att de finns dubbelgångare till dig beror på att Dubbelgångarens mamma och pappa oftast är väldigt lika dina föräldrar . Vilket resulterar i en likande kopia hos dig men du  har väl mera egenskaper än dubbelgångaren..
De finns över 555.000personer i Göteborg ( 950.000 i Sthlm) och där med e risken stor att du har en dubbelgångare. Jag har med en dubbelgångare som är min kusin Daniel fast han e lite yngre än mig.

Här är listan på vem de va som likna dig, vart och när jag såg han/hon


- Kristoffer Andersson- Spårvagnen( förare)- 2 veckor sedan
- Ingo Malm - Nordstan- 1 vecka sedan.
- Maria Sabel- ÖB- i onsdags
- Christoffer ..(HP2) - Backaplan- 1vecka sen
- Peter Bjelkenfors - Spårvagnen- ca 2 veckor sen
- Tom Björkman- Spårvagnshållplatsen, Nordstan
- Pontus Wiseby - City - Feb månad
- Markus Jakobsson- City- Jan månad
Detta e dom jag kom ihåg, dessa personer liknar dig nästan på pricken , de är lika långa som dig mm. De ända som skiljde er år var rösten. Men ganska coolt ändå
Ha De gött alla dubbelgångare och " Orginal"  ;) hehehe

Haha, De är inte hemligt längre, du vet redan om de!

Just de, hehe du känner väl redan till vad som har hänt, de har vart hemligt ett tag men nu e de avslöjat..
Nu vet jag att du tänker: vad då , vad är de som jag borde veta men inte vet.. eller?
De som är hemligt eller som Var hemligt var... nja de säger jag imon, så om jag orkar hahaha..
Ne e jag elak då? Jaha för annars är väl jag Världens snällaste Dagge ;) hehehe.. va dålig humor jag har...
p..öö..HDG! :) Imon innan 19:00 bör de stå hemligheten om den inte avslöjats över dagen( Fredag)
PS: De har inget med vädret att göra, inget med Snön att göra, inget med....

Kan man verkligen älska de?

I julas älskade ju vi alla att de kom snö , men inte så himla mkt men nu är de ju nästan överdrivet, rekord  mängden i GBG: 2,5Meter högt ( snödriva). Då blir man efter ett tag lite små less på snö, vilket jag e nu.
Men på fredag ska de bli plusgrader och regn, då undrar jag kan man verkligen älska regnet nu? Ja de kan man men de gör inte jag, jag skulle vilja att solen tinar bort snön på en vecka. Men nu är den efterlängtade våren på ingång vår betyder ju värme  å sol, lite regn då med.
Jag kom på att vissa av oss b.la: jag har prov imon , men varför ligger alla papper i skåpet då tro? Hmm svar: De e Dagge-stilen, glömma nåt i skåpet sedan skyller du på tröttheten eller att : " jag tänkte inte på de"..
Ha de gött å hoppas nu att värmen kommer med våren... :)

Vagnhallen, Dagge: OMG!

I dag har jag vart på mitt framtida arbets..kontor. Göteborgs ena Vagnhall i Gårda. De va enormt stor där, luktade typ mat i alla smårummen där HAHAHA.... Jag hade en guide eller ja vi säger kompis i stället som praoar sen förra året.

Hon har inriktningen skrädderiet där man byter tyger på sättarna och nerklottarde sätten, ganska nice ändå..
Sedan gick vi runt i vagnhallen som va helt tom för ett tag, alla går ju på rast samtidig...hmm...efter en 20minuter så kommer alla ner igen från fickrummet.
Efter att ha hälsat på alla anställda så e dom ju roliga å lite konstiga, ett kul exempel som ja gillade. Anki till en målare: -Du hur stavas visst? Målarn: De stavas med 3st K och ett A .. HAHAha så klockrent asså!
Sedan fick jag se något jag aldrig sett,  en helt tom , ny renoverad vagn ( M31)som hade inga sätten , lampor, dörrar .allt va ner plockat.... Men jag kände att jag kommer nog att trivas här i framtiden.. å de lär bli flera besök i Vagnhallen framöver HAHA..



Mer i detalj behöver vi inte gå in på nu ... men en sak till De e ganska farligt att va vid portarna där de hängde nästan meter långa istappar som tinade i solskenet.. Ödet var ändå farligt nära där..
Ha de gött och så vill jag önska solen lycka till att börja smälta den tröttsamma, meter höga snön! ;) :)

Ödet får vänta

Asså de finns saker här i vår " vackra" värld som jag inte fattar, exempel Ödet.. va då ödet? Asså e de typ undergången eller nu e de roliga slut, jo de  kanske jag fattar men de finns annat som inte du heller förstår som varför gillar jag Göteborg Så mkt? De e något jag inte riktigt vet varför jag bara älskar Göteborg, stockholm har jag inget emot men jag vill helst inte prata om Malmö.... Hihihi..
ÖDET nu då! Mitt öde blir i morgon istället då eftersom de inte blev idag.. om de  inte blir imon blir de garanterat i veckan.. De märker även du då.. när Dagges Öde blir.. öde... :/ .. förvirrade asså ;)
p.....HDG :D

Va! Sa du Ja?

Om du någon gång suttit på en buss och tänkt, vad hade jag för läxa? Inte , tur för de har jag inte heller tänkt, de där med att man har läxa kommer man ju alltid på dagen efter eller minutrarna innan läxan ska va inne, men va i .. de e ju helt ointressant och läsa om när jag skriver att men glömmer dittan å dattan.



Nu till rubriken som avslöjar något som jag lovade och inte berätta.
Jag lovade nåt i veckan och de dröjde ju inte länge för de de " roliga" för mig va slut. Citat taget från en annan person på Spårvagnen: VA? Sa du JA? .. JEA!
De som står är är redigt invecklat men bara några fattar själva citaten innebär.


LEDTRÅD: Kom ihåg att tro inte på allt du ser på Facebook eller Internet, de kan va bättre eller värre än du tror..
Så hoppas inte jag har förvirrat någon nu..... Ha de Gött, vi killar skriver inte puss ( hur skulle de se ut om ja hade skrivit så? )  på våra bloggar utan: HDG ( HaDe Gött) för ett lite ovanligare ord..

Livet ut......

Att vi ska leva livet ut är väl självklart. Du lever bara en gång om du nu inte är kristen eller nåt...Jag vet inte så himla mycke om religiösa grejer men ändå e jag konfirmerad...

Media påverkar vår liv otroligt mycket. Exempel en skådespelare kan avgöra vad du skulle vilja bo, någon super skådis som kanske bor i Stockholm eller Göteborg så vill ju ofta du ofta bo där med eller ta musiken...
Musiken påverkar oss med men mera med känslor, musik handlar ju ofta om glädje, sorg, kärlek eller något annat.
Men De finns två typer av musik!
Den ena är bra musik den andra är dålig musik. De bra låtarna sitter ofta djupt i hjärtat så du kommer alltid att kunna nuna på.  Jag själv har för ett par månader sedan börjar lyssna på Lars Winnerbäcks musik, vilket jag aldrig tidigare gjort, men låtarna gillar jag verkligen.. De finns idag låtar som jag troligen alltid kommer att gilla:


The Cure- Fridag im in love ( kommentar: Lyssna på låten, den säger allt)



Lars Winnerbäck- Fribiljett mot himlen + ett sällsynt exemplar ( Kommentar: Låtarna e för bra för att kommenteras)


Taylor Swith- Lovestory ( kommentar: en riktigt vacker låt)
Man ser tydligt att de flesta bra låtar innehåller orden: LOVE och himlen..... de går ju att förknippa med något vackert väl?
PS: Lyssna på låtarna så.. har du nåt att lyssna på för livet :)

Göteborgs Änglar: Skådespelarnas personlighet!

Nu avslöjar vi Skådespelarnas personlighet! OBS! : Asså i filmen inte i deras privatliv, utan i deras filmroll helt enkelt!

ALLT OM:

DAGGE: ( Markus Wallgren) Han är i filmen 21 år och bor i en två familjs villa med sin konstiga granne Nisse. Han bor på Hisingen i Göteborg. Dagge vet inte alltid vad han gör, han är lättlurad och har ibland kort stubin. Han kan va små trög ibland, men han är ofta snäll. Han är Spårvagns-förare och kör Spårvagnar i Göteborg, han släpper inte på Aik:are på Vagnen. Han gillar singellivet och trivs i sin lägenhet. De han fruktar ibland är skattemôsen: Anita som lurar han ovanligt lätt på Chash. I avsnitt två  blir han lurad att va med i en tysk " Sechs" talk show där program ledaren är Anitas bästa polare: Grescha.

Nisse:( Kristoffer Andersson) Han är ofta dryg och kan få folk lätt att bli irriterande, han " stöter" på en massa ord & vill han sin vilja igenom oftast. Han e ändå lite mera:" jag vet  vad jag håller på med" än vad Dagge är, Dagge "spårar ur mer ofta". Han bor granne med Dagge och jobbar på Svevia/ Vägverket, där han gör allt från bygga vägar till tvätta arbetsbilarna med hårschampo. Nisse har lätt att förstå och hungrig är han ofta med. Han brukar gå i Dagges kylskåp & frys å rota om han inte orkar gå bort till snabbköpet. Han bor i Göteborg.



Anita:(Maria Sabel) Hon är som de flesta tjejer är snäll men ändå lite hårt. Hon gillar att skvallra och berätta om sådana saker som hon som skattearbetare har tystnadsplikt på. Hennes bästa kompis är: Grescha som ursprungligen är från Tyskland men Anita hjälper henne att prata mera bra svenska med tiden. Hon gör ofta hembesök hos Dagge eftersom hans ekonomi är lite spegelvänd. Hon kan lätt fjäska till sig de hon vill ha, men ibland blir de svårt att kontrollera ilskan. Hon bor i en lägenhet/ mindre hus i Skene.


Grescha:( Cammila Andersson) Hon är lite annorlunda men ändå helt normal.De kan ibland bli svårt att styra över sig själv för henne, hon kan lätt tappa kontrollen på vad "17" hon håller på med, men inte alltid. Hon är ursprungligen från den tyska staden: Frankfurt. men eftersom hon ville bli programledare för en " speciell" talkshow som inte va lagligt att sända i Tyskland så sökte den tyska TV-kanalen: Sechs Channel1 en programledare i Sverige för showen. Hon sökte ditt och fick jobbet senare blev hon bästis med: Anita. Tack vare Anita så började Grescha lära sig Svenska och pratar nu  både flytande Tyska som Svenska. Hon bor i en lägenhet.( plats: okänd). Men hon är ofta under SVTs hus. Klippan där tyska Tv-kanalen har sin studio.


Gustav:( Gampa Hedblom) Han är precis som Dagge en äkta Göteborgare och har riktigt höga jobb .Han är Chef för Svevia/Vägverket Västra Götaland och så är han Chef för Göteborgs Spårvägar i området Spårvagnar ( över förarna). Han bor i Göteborg och trivs där. Han har inga problem med att kontrollera sig själv eller vad han gör. Ganska hård kan han bli och försenare arbetare är de värsta han vet.  Nisse har ju lite problem med att gå upp på morn, desamma gäller Dagge men han är chef på deltid på spårvägen , så Dagge slipper ofta ta emot så mkt skäll som Nisse får göra.



Nu vet du  nästan allt om skådespelarna, hjläp till och hoppas att snön försvinner för då när snön har smältbort drar inspelningarna i full gång! Ha en fortsatt mysig dag med den som är bakom dig just nu ;)




Från Dissning till Humor..

Att dissa någon är som att såra någon djupt kom jag på nu.. inte bra asså, men därför kommer jag aldrig mera dissa någon i hela mitt liv, oavsett vem det är och bara vara positiv till dig, mig och alla! Men detta om dissning- ämnet blir väl aktuellt på måndag igen gissar jag... Nu till lite ren Dagge humor istället.
Roliga citat:

- Sup & Svälj, trevlig helg!

- Vid brand ska denna lokal utrymmas lite fort som om de vore arbetsdagens slut

- Kärlek är som en fågel: Håller man den för hårt kvävs den håller man den för löst flyger den iväg, därför ska du ta hand om din kärlek perfekt.

- Att flyga är de säkraste sättet att färdas på ? Ändå tappar SAS 60% av sina passagerare!

- Mammaledighet är inte någon ledighet för man har fullt upp med barnet då.

- När jag vaknade i morse så.. var min dag förstöd

- Att pussa en rökare är som att pussa en skorsten

- Bättre frysa i tältet än att tälta i frysen!

- Rökare är också människor fast inte lika länge..

- Man behöver inte vara en koksonöt för att jobba här, men de underlättar

- Kontrollera att hjärnan är ansluten innan munnen inkopplas

- Vill du prata med den som bestämmer eller den som vet vad som händer ? !

Hahaha... inte så dumma skämt ändå va?




Världens snällaste hobby!

Detta är kanske ingen hobby, men snällt är de! De e något jag ska köra me tror jag, att du bara får svara JA vid frågor dom passar me ett ja svar som: Bor du i Göteborg? JA. Hmm eller en typisk vanlig fråga: Älskar du mig? Då får du nytta av hobbyn genom att säga ja om du nu tycker de.... I " hobbyn får du asså bara svara med positiva svar :D

Under veckan har jag ändå ändrats och fått dåligt samvete! Jag vet inte totalt hur många dissningar jag har gjort sedan ja börja på gymnasiet? Men inte över 10 tror ja... MEN:
JAG LOVAR: Oavsett vem som undrar eller frågar: Aldrig mera Dissar jag, de känns på tok för elakt......PS: Jag håller alltid va ja lovar!
Jag är osäker men de känns som ja t.o.m: Dissa nån i klassen??? kom inte i håg om jag verkligen gjorde de men om jag kommer på vem så ska jag lösa alla problem ur världen för den stackarn ...
Men jag ska pröva min "nya" "hobby", tänk om jag får en sån här rolig fråga:Är du komiker? Då kan jag ju svara ärligt: Självklart, jag e komiker på deltid( xD + ;) )och snart även skådis i Sveriges roligaste komedi film : Göteborgs Änglar!
Ha de gött alla som konstig nog vill läsa detta, ;)   .... ovanligt? Hihihi

Våren är här!

Klockan är drygt 14:00 nu och kom för en stund sen hem från trafikskolan,de e ju nästan roligt hur de överdriver, men vi lever i en lite uppåner vänt samhälle, exempel: 7 åring som rånar en affär, 11-åring flicka får ett barn, 14åring spränger sig själv,... de e ju ändå inte riktigt rätt, de e upp&ned vänt eller hur?
Men de där med att man blir kär när våren kommer har jag redan märkt av! Sen januari har 3 personer just på 300 bussen " stötat" på mig. Men jag själv är alltid lite små kär hehe.. Men dessa 3 blev tyvärr dissade, men nu har jag lagt ner disseriet, nästa person som stöter på Dagge har bara ren tur. För den får ett ja eller nåt annat positivt svar , de e något jag lovar. Så våren e normalt här nu , men den där vita massan som kallas för snö börjar bli lite tröttsamt nu, nu vill jag hellre att de regnar bort än snöar på ännu mera. Jag ska hälla varmvatten på snön snart ;)...
Ha de gött nu &

Göteborgs Änglar satsar internationellt!

Ja, Sveriges nya oinspelade komedifilm, satsar stort nu. Bland annat kommer filmen att textas på svenska och engelska. Även en av skådespelarna ska vara tyska(skådespela som att hon är tysk)  och ha en egen " show" om något som inte vi avslöjar nu , men roligt blir det.
Showen" sänds" på en tysk tvkanal,  handligen kan bli lite " svår" därför är filmen nu från 15 år, på grund av " svårare" scener. Personer under 15 år kan kolla å den men bör vara med en vuxen.
Just nu skrivs manus för 5 planerade avsnitt. Förr en vecka sedan laddade vi upp en oklippt scen på youtube som visade sig bli snabbt populär. 110 visningar på en vecka! Mer än vad vi trodde.
BESKRIVNING om : Dagge är en av dom som ofta har otur, blir alltid lurad och han är inget vidare smart. Han kan du lura vart du vill typ.. Han är spårvagns förare och kör spårvagn i Göteborg. Han bor en ett 2 familjs hus med några andra lustiga grannar... beskrivning om resten av skådespelarna kommer i nästa inlägg, en skådis per inlägg...
Kom ihåg du måste ha gått å pessa innan du kollar på Göteborgs Änglar, annars e ridken att du " gör på dig" ;)
Ha de gött alla som älskar komedifilmen !

Personligt om Dagge.....Del:1

Nu måste jag skriva om nåt grymt bra, därför som ska jag avslöja saker om mig själv, som du inte visste... kanske..
1: Han e från grunden en Göteborgare.
2: Han har börjat tappa greppet om techno musik å börjat gilla låtar som Lars Winnerbäck, Taylor Swith mm....
3: Han har börjat fått en känsla att han trivs bättre i stan än på landet.
4: Han är aldrig blivit full , men... vinglig så 50% utav 100 för att bli full... Cider..ehhmm..
5: Han älskar att vara rolig, komisk och skådespela
6: Han favorit serier/filmer är: Scrubs, Simpsons, Rena Rama Rolf, Chuck, Andra avenyn
7: Han gillar bara snälla personer som inte e "krimmi"(krimminella,mm)
8: Är inte facebook beroende, men e inne där 1-2gnger om dagen
-Nu mera personliga avslöjanden------------
9: Han är ibland blyg & vågar inte säga allt.
10: Han är alltid ärlig men de är lätt att se när han ljuger.. men de gör ja inte ofta..
11: Han har en "inbyggd" förmåga, de är att nästan alltid vara humoristisk
12: Han blir faktiskt aldrig arg eller vansinnig! Unikt för Dagge!
13:.mera privata/personliga saker kommer i nästa del..2..
HA de gött nu, imön ska jag upp tidigt för att träffa Kända Skådespelare i Kinna! ;)

Pressmeddelande från Dagge

- Jo jag ser dig hela tiden, vart jag än är så är du alltid otroligt nära, du ( den) är nästan hela mitt liv.... ne de va ingen kärleksdikt utan en sak som stämmer. Mobilen så klart, hihihi.. Den har ju vi med oss överallt vart vi än är.. visst?
Bloggar ska ju va intresanta att läsa väl.. nu ett PRESSMEDDELANDE .
Redan i går prata jag å Nisse om att jag skulle träffa en tjej som praoade på GS ( Spårvägen i Göteborg), de roliga är att hon är 17 jag e ju 18 å sökte APU plats där men jag fick ett nej.. men när hon sökte så fick hon ett ja.. konstigt eller hur?
Men eftersom jag får sms någon gång i veckan av henne..där de oftast står.. kan du komma å hälsa på idag? Hehe jag vill ju gå ditt å kolla hur de ser ut i vagn hallen men jag praoar ju med så, men ska försöka hitta någon liten håltimme från APU platsen..   Och ingen behöver vara orolig, INGET inträffar där, hon ska visa mig runt där och de e allt.
Hoppas nu att alla 10 personer som blev oroliga e lugna nu.
Hjälpte inte detta så SMS:a Orolig till 0730-55 03 77 så blir du lugn, när du får en muntlig bekräftelse att allt som står här e sant!  xD

Ha de gött nu alla.. ...jag kanske vet vad du tänker nu... ;)

Om Alla hjärtans dag å en " Upplevelse" ;)

Visst de e ju oftast kärlek å vem man verkligen älskar på alla hjärtans Dag.
Och så ska man ju köpa något fint, men de är ju för att vissa att man tycker om någon. Men vissa som jobbar i affärer eller går i HP vet kanske vad detta syftar på: Kärlek= köpa för Butikschefer , när vi köper saker så tjänar ju affären pengar , visst de skulle man göra till den man älskar, men börjar de ringa en klocka nu hos dig?  De gör de? Va kul då vet du varför "Hjärt"  dagen uppfanns, om jag inte blandar i hopp de man fars å mors dag, den uppfanns i Sverige av ett gäng butiksägare som ville making stålar snabbt å lätt!
Men troligen är de grunden till Alla hjärtans dag med...I Göteborg som är Sveriges Huvudstad när de gäller kärlek så märks de överallt!
En rolig men konstig upplevelse på en spårvagn för Dagge! :
Härom dagen såg jag något som jag nästan trodde jag så fel på! De va ett par som satt lång bak i en spårvagn, de börja hångla sedan till fas  nummer 2 eller ja de började på den.. på en SPÅRVAGN ( men de fatta att de inte va hemma så " pausade"  ) som nästan va fullsatt.. snacka om att visa sin kärlek för allmänheten! Lite pinsamt eller vad?!
Ha de gött å läs inte allt för mycket på min blogg, den kan va beroende! ;) När jag skriver mitt nästa inlägg!

Min favo dag is friday!

Nästan alla tycker väl att fredag & lördagar här de härligaste dagarna i veckan? På fredag har man en härlig helg att se framemot, på Lördag är de Helg och på söndag har men en kanske småtråkig måndag att se framemot.
LITE OM GÖTEBORGS ÄNGLAR NU:

Nu när vi upptäckt ett nytt proffs på att skriva manus så kommer ett nytt genre in( nuvarande komedi) komedi-chock, de är att de finns ett innehåll av lite spänning i komedi filmen. Att en person möter en annan person som inte borde mötas.. då händer de något som får konsekvenser.. mitt i City!.. Bara detta låter väl roligt..
Skådespelarna, namnen och vad de gör för i filmen , hittills ( i bokstavsordning):


Cammila som__??__( blev intagen nyligen), Skådespelare

Gampa som Tomas- skådespelare ,filmare

Kristoffer som nisse- skådespelare, filmare

Markus som Dagge- skådespelare, manus

Maria som Anita., Skådespelare, manus

Dagge blev Chockad..

HEJ!
KATEGORI: Göteborgs ÄNGLAR.
Idag för första dagen för Maria att få se alla hitls inspelade klipp och o visade tabbar. Men hon är en av de medverkande skådisarna i filmen Göteborgs Änglar med . Men efter som de skedde ett få tal hinder för oss när vi skulle ta oss hem till mig så han det mörkna och de blev planering och manus skrivning istället, men när när hon fick datorn blev fick manuset en vändning, de blir ju nästan pinsamt roligt.. vilket är Roligt. Detta gjorde mig chockad hon har en dold talang att skriva roligt manus om inte de va ren tillfällighet.
Asså ingen inspelning idag men däremot rolig manus skrivning, och så har vi troligen fått en till Skådis in i filmen Cammila Andersson från Mark.
Eftersom jag lyssnar lätt på personer  och dess ideer som även jag gillar så kommer vi troligen inte att sända/ visa några mera klipp från inspelningen för än första avsnittet är klart. Vilket blir klart om ett par veckor. just nu har vi 13 A4 sidor med manus..

Hjälp! Jag har gjort något fel?

Nu är de på tok för mycket snö man kan ju tro att vi lever i Lappland för 17.. Men jag utnyttjade den tomma parkeringen i Kinna att sladda runt på och öva på att HALK köra.. jag äger på att parera bilen rätt igen..:)

Men sen åkte jag bussen hem..till GBG på bussen somnade jag riktigt gott, de va varmt å mysigt typ hehe.. men när jag somnade fick jag en FBD: Flash Back Dream som är en ganska kort dröm som visar tillbaka något som hänt på riktigt, där situationen är att någon närstående/ närvarande person blivit ledsen,  dissad, negativ eller deprimerad eller något annat tråkigt.



De känns asså inte bra,  jag såg hela Flashen suddigt .. de va något om att jag Dissat någon eller något...jag kunde inte se vart detta hände men troligen i skolan men kan varit i GBG med... ? Personen blev som deppig men ville inte visa exakt hur personen kände helt öppet.. Jag kunde exakt känna hur den personen kände i FBD:n.. vilket inte var någon höjdare.. :(
Jag ska försöka tänka å tänka till jag kommer på vem eller vad jag  " dissade".. de känns bara fel.. de värsta jag vet är att göra någon ledsen. Så när jag kommer på vem de e ska jag se till LOVA att  vända på ALLT annars känns de fel att leva...
HDG.. om någon kommer på något får du säga till.. Världen ska ju  vara Positiv, mjuk å glad inte Kalla å Deppig... visst?

RSS 2.0