Att våga tro..

Ett fint utryck by mej ( Dagge) : 
Den dagen du tror på tur, den dagen kommer att ske när du verkligen vill, dock kan de va svårt.. ge inte upp, tro & kämpa, va lite envis.. oturen vänder till tur! både med spel, kärlek & livet......våga tro.. :D Jag lovar.. ;)

De fungerar för mig...  jag va 100 meter från busshållplatsen.. .. och så.. jag börjar historien från 0 .. jag hade precis gått hemifrån i morse.. jag va 150 meter från hållplatsen klockan va 6:50.. bussen gick 7:07....  linje5 kom , den körde förbi.. hållplatsen va tom .. då räknade jag ut att de hade gått en 6 & 10 tidigare med.. :S.. mindre bra nu hoppas jag att en vagn e tidig och jag tänkte verkligen.. Ta  de lugnt du hinner med en god marginal... typ.. trodde jag...  när vi väl va i nordstan va klockan 7:06... . 1min kvar.. till bussen går.. de va även en hållplats kvar.. nu va jag framme Brunnsparken.. nej klockan är: 7:09... FAN_.... Jag sprang.. eftersom jag visste att jag trodde på TUR...
då när jag va 100 meter från hållplatsen såg jag hur bussföraren stängde dörren.. noooooooo.. han börja köra... FAn .... men föraren hade troligen sett mig jag va på sidan vid trottoaren ... 70 meter från hållplatsen bussen stanna och öppna dörren.. Tack sa ju jag glatt!... Jag han med bussen! .så våga tro på tur.. de har jag inte gjort innan!

Ha de fint  / Dagge :PDörrarna va långsamma & klockan var 7:09.. då..

Nu finns Dagges låtar i Hofo.se som spotify

Efter önskemål, och förfrågningar så finns min musk dock bara den i FL8 musikstudio, inte den där jag sjunger med egna melodierna. På http://hofo.se/user.php?id=dagge kan du se min profil där och kolla in mina låtar de låtarna som inte finns med är:
- Göteborg- drömmarnas stad
- Jag vill flyga
- Han e kär
- Remix Paramore
Dessa ingår med röst så de finns snart i Mp3 format... förtillfället går låtarna bara att höra LIVE ..
Ha de gött!
Dagge från  Gôteborg!

Dagge- Sunrise in Gothenburg

Sverige är vackert, som vackrast på morgonen en ljummen morgon med dagg i gräset. De är en otrolig känsla.. som jag upplever och kommer att uppleva ofta i många år till.. när jag går upp extra tidigt så sitter jag i vagnen och kollar ut hur himlen är alldeles rosa, orange & dagget i gräset glimrar, man blir glad och man tycker verkligen det är vackert..
aja de här börjar låta som poesi .. du ser hur stavas de?? stava jag äns rätt ok jag e något smartare och döljer mkt bra saker som du ser , jag vill bara länk lite till en ny låt som jag gjort i eurodance style, den är ca 45 sekunder lång bara bilderna på klippet har jag tagit själv när jag var på en stor vacker park i Göteborg.. rosor, en perfekt blå himmel.. kan du bli bättre ( ja de kan de faktiskt hehe)  
Här e klippet: Dagge- At the Sunrise  in Gothenburg http://www.youtube.com/watch?v=822gFD8-RN8 Enyoy! njut av klippet..
Imon blir de bowling me klassen haha ja gratis.. de e jo helt otroligt ovanligt att de skulle va gratis.. men de verkar så haha på måndag e de halkis dax.. ja halkis dax  inte alkis.. :P haha aja ha de gött på er nu å relaxa nu med solandet för räkna inte med sol i helgen.. tyvärr.. :S

När börjar livet?

BEKLAGAR MEN JAG HAR HAFT EN HEL DEL SAKER ATT GÖRA NU NÄR MAN HAR BLIVIT LITE MERA KÄND I GÖTET Hehehe... och även jobbar på spårvägen frivilligt.. men nu:
När börjar livet? När man slutar skolan, när man gifter sig? när man får sitt dröm hus? När man får sitt dröm jobb?
De bestämmer ju man själv men officiellt börjar livet då fort man kommit ut från mammas mage & ser ljuset från lysrören, vilket e självklart.

Men själva känslan: Jag är fri mitt liv har börjat, när är de, för mig själv vet jag inte riktigt, kanske när jag tar körkort om ett par veckor, nån månad? kanske , jag vet inte för en de har hänt..
Nu är iallfall en del av min underbara frihet över: Back to plugget och på massa betyg som förföljer dig livet ut...
Ett år kvar till studenten.. inte äns ett år.. men tänk : Vad händer sen? Vad ska jag bli, ska jag söka jobb, ska jag plugga vidare ( HAHAHA de orkar inte jag) .. lika bra att planera nu... jag ska bli __??__ & ska bo i GBG och ha en liten mysig villa nån stans... :)
Ha de fint alla underbara människor.. (nej jag e inte full, jag kan skriva vad som helst. Jag älskar allt & alla! puss & kram offentligt!...exempel.. de är ju bara text på Internet, de kanske inte äns betyder nåt? De finns ett inlägg som fick lite över 100 visningar på nån dag.. De är bara ord)

RSS 2.0