Göteborgs Änglar: Skådespelarnas personlighet!

Nu avslöjar vi Skådespelarnas personlighet! OBS! : Asså i filmen inte i deras privatliv, utan i deras filmroll helt enkelt!

ALLT OM:

DAGGE: ( Markus Wallgren) Han är i filmen 21 år och bor i en två familjs villa med sin konstiga granne Nisse. Han bor på Hisingen i Göteborg. Dagge vet inte alltid vad han gör, han är lättlurad och har ibland kort stubin. Han kan va små trög ibland, men han är ofta snäll. Han är Spårvagns-förare och kör Spårvagnar i Göteborg, han släpper inte på Aik:are på Vagnen. Han gillar singellivet och trivs i sin lägenhet. De han fruktar ibland är skattemôsen: Anita som lurar han ovanligt lätt på Chash. I avsnitt två  blir han lurad att va med i en tysk " Sechs" talk show där program ledaren är Anitas bästa polare: Grescha.

Nisse:( Kristoffer Andersson) Han är ofta dryg och kan få folk lätt att bli irriterande, han " stöter" på en massa ord & vill han sin vilja igenom oftast. Han e ändå lite mera:" jag vet  vad jag håller på med" än vad Dagge är, Dagge "spårar ur mer ofta". Han bor granne med Dagge och jobbar på Svevia/ Vägverket, där han gör allt från bygga vägar till tvätta arbetsbilarna med hårschampo. Nisse har lätt att förstå och hungrig är han ofta med. Han brukar gå i Dagges kylskåp & frys å rota om han inte orkar gå bort till snabbköpet. Han bor i Göteborg.



Anita:(Maria Sabel) Hon är som de flesta tjejer är snäll men ändå lite hårt. Hon gillar att skvallra och berätta om sådana saker som hon som skattearbetare har tystnadsplikt på. Hennes bästa kompis är: Grescha som ursprungligen är från Tyskland men Anita hjälper henne att prata mera bra svenska med tiden. Hon gör ofta hembesök hos Dagge eftersom hans ekonomi är lite spegelvänd. Hon kan lätt fjäska till sig de hon vill ha, men ibland blir de svårt att kontrollera ilskan. Hon bor i en lägenhet/ mindre hus i Skene.


Grescha:( Cammila Andersson) Hon är lite annorlunda men ändå helt normal.De kan ibland bli svårt att styra över sig själv för henne, hon kan lätt tappa kontrollen på vad "17" hon håller på med, men inte alltid. Hon är ursprungligen från den tyska staden: Frankfurt. men eftersom hon ville bli programledare för en " speciell" talkshow som inte va lagligt att sända i Tyskland så sökte den tyska TV-kanalen: Sechs Channel1 en programledare i Sverige för showen. Hon sökte ditt och fick jobbet senare blev hon bästis med: Anita. Tack vare Anita så började Grescha lära sig Svenska och pratar nu  både flytande Tyska som Svenska. Hon bor i en lägenhet.( plats: okänd). Men hon är ofta under SVTs hus. Klippan där tyska Tv-kanalen har sin studio.


Gustav:( Gampa Hedblom) Han är precis som Dagge en äkta Göteborgare och har riktigt höga jobb .Han är Chef för Svevia/Vägverket Västra Götaland och så är han Chef för Göteborgs Spårvägar i området Spårvagnar ( över förarna). Han bor i Göteborg och trivs där. Han har inga problem med att kontrollera sig själv eller vad han gör. Ganska hård kan han bli och försenare arbetare är de värsta han vet.  Nisse har ju lite problem med att gå upp på morn, desamma gäller Dagge men han är chef på deltid på spårvägen , så Dagge slipper ofta ta emot så mkt skäll som Nisse får göra.



Nu vet du  nästan allt om skådespelarna, hjläp till och hoppas att snön försvinner för då när snön har smältbort drar inspelningarna i full gång! Ha en fortsatt mysig dag med den som är bakom dig just nu ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0