Filmen får ett gulligare namn och läs lite ur handlingen

Den nya komedi filmen Dagge& Nisse börjades spelas in redan den 2 januari 2010 och sen dess har vi inte haft tid att fixa en inspelnings tid pga Kylan att filma i 17 minus, nja de e på tok för kallt, men när de första scenerna tog utomhus va de 9 minus ut brrr...  Nästa inspelings tillfälle blir troligen på Söndag nästa helg.
Filmen kommer troligen att få ett lite mera gulligare namn, eftersom de syftar inte bara på  lilla Dagge och Nisse utan även lilla Anita som jobbar på Skattekontoret vid Nordstan. Så kommer den att hete Göteborgs Änglar för alla som spelar i filmen är " änglar" då...  Detta kan lätt förknippas med IFK Göteborg eftersom de också kallas för Änglarna men som eftertext har vi även . Göteborgs Änglar - The komedi film ( Svengelska).
EXKLUSIVT LÄS LITE UR HANDLINGEN!
Dagge har precis flyttat in i en 2 famlijs villa ( han har ingen familj utan bor själv, i nedre delen av huset) och Nisse som bor ovanför Dagge. Han köpte huset av en skum mäklare som heter linda som inte har gett någon skatt för huset detta resulterar i en roligt " vildjakt" efter Dagge när han får efter sig skattemösen , och de e inte vilken skattemös som helst utan : Anita och hon har stenkoll på läget, vet exakt vart han befinner sig dygnet runt vilket Dagge inte vet. Nisse som e lite smådryg har fått ofta besök av en massa skattemösar eftersom han och skatten är + - 0 . Nisse kommer även att få en chock en morgon när han vaknar , han blir väckt av något oväntat och får panik. Dagge som kör spårvagn kommer att få nästan att få hjärtstillestånd när han få syn på de fruktade..... Anita kommer att "djävlas"  redigt mycket med Dagge och mäta ut en hel del grejer från hans lilla lägenhet....

Filmens första avsnitt ska va klart i mitten/ slutet på Februari e de planerat!

Snart kan du blir Facebook fan för Filmen med ! :D  Ha De Gött alla filmsugna... eller skådespelare.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0