My life is perfect? Are your life briljant?

gårdagens text,  inlägget flyttat framåt...

Nu lite att tänka på , inte terapi men nåt som kommer att få dig tänka lite mera positivt och kanske kan jag lyckas göra dig lite gladare? 


Är livet perfekt? Körde ensam hem till Göteborg idag.. lyssnade då på radion eftersom jag har den oturen att få långtradare som är 2 trailar, asså 2 lååååånga släp :S.. Zzzzzzzzz asså... så de är svårt att köra om i de kurviga 156an men is å snö på vägarna... men på radion då pratade dom just om lycka... och livet..  
Jag fick en bakställare att mitt liv är ganska bra.. vinner du 1 miljon på lotto är du lycklig den första 2-3 veckorna sen är de som inget hänt även om du har en miljon laxar... pengar spelar alltså ingen större roll i lycka eller om livet är prefekt.. att livet r perfekt är de det för någon , 100%? nja inte äns för kungen .. de finns nog ingen som är ett 100% perfekt liv eller hur? För att få ett perfekt liv ska man : Jobba med något man verkligen älskar och vara tillsammans med nån som men verkligen tycker om och att man kan tala sanning för varandra, tro på varandra :)  då är man nog nära 90-95%% ialllafall.
Hur är ditt liv? Är du deprimerad? är de inte på humör? VARFÖR? Tänk lite så. :) De kan va en motsats varför du inte är lycklig:  sluta att chefa & bestäm , låt alla bestämma, samarbeta, gilla gemenskap, känn efter, efter just julstämningen som brukar vara varm och mysig.., hata inga, visst kriminella gillar ju ingen men resten hur man har som person eller hur man ser ut spelar ju för i hela Hisingen ingen roll, de är...... insidan som räknas visst.. ?! " Älska" & Tyck om "alla"! Men tänk så här iallafall du är UNIK :) oavsett vem du är.. 
Ha de gött nu å ta de lugnt ute, de är halt ett par minus... men åk gärna pulka .. man kan aldrig bli för stor för de...så länge det är roligt så ska man göra de :) God jul i förskott :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0