Så får du världens bästa självförtroende!

Hej , Nu ska du få se på Dagges Blogg-terapi , HAHAHA o-kul va? Nu ska du få tänka om, om du blivit mobbad, retad, mår dåligt eller har lite mindre självförtroende! 

Om du nu har dåligt självförtroende så ska du tänka motsatsen, ta åt dig ord och säg inte emot. Exempel blir du kallad idiot eller "fan va ful du är" , spegla de och låtsas att du inte hör de eller ta de som en komplimang, de är ju ändå bara ord, ljud ,säger jag idiot till nån ( gör jag helst inte) så är de ett bara ljud , de betyder inget egentligen!
De är bara munrörelser med hjälp av tungan som skapat ljudvågor som blir till ett ljud som inte betyder något.. men de är då bara dåliga, negativa, elaka ord som inte betyder något , vackra ord som du är fin, snäll, vacker, snygg osv.. där är ord man blir glad av och då brukar man mena de man säger.. .säger man idiot så är de bara ett ljud som inte betyder något.
Nu tror jag att ni som läst detta tänker lite annorlunda än innan ni läste, tänkte ni på de jag skrev tro?

Veckans filmtips: Jönssonligan-spelar högt!
Dagges allmänbildning; Veckans Så funkar de; Nu när de e varmt kan man läsa på lite om vad är Svett?
Svett är ett sätt för kroppen att kyla ner sig. Svett luktar faktiskt inte! Utan själva svetten är luktfri men när man blir blött av svettvattnet är de bakterier som tar upp svetten och " kissar"  ut den , så svett är egentligen bakteriernas avföring som luktar! Äter du stark mat så som chili, vitlök, chips mm så luktar även svetten det!
Varmaste temperaturen i VästSverige i dag: Göteborg 24,4 grader!
Ha de gött , och hoppas ni har bättre självförtroende nu! // Dagge- Göteborgs ända Dagge! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0