Har du tänkt på.... här slutar jorden andas.. :P :S

Hej , hur mår du idag, bra .. kul ... då undrar jag om du tänkt detta: Visste du att vi lever...på jorden... jorden finns i Solsystemet, solsystemet finns i Vintergatan ( Galaxen) och Vintergatan är i Universum och Universum är i...?
Den är oändligt stor du kan inte hur smart , snygg, sexig,roligt, alkoholistisk, astronom, geolog, singel, Stockholmare, rysk eller nåt föreställa dig hur stor de är.. vi människor vill ha en vägg här tar de stop, men nu finns inte de i universum..den är oändligt stor pröva att föreställa dig att du här vid en kant av universum.. den fortsätter ..de finns ingen kant.. de bara går så långt ögat når.. Jorden är som en atom i rymden.... men nu är de så att inget varar för evigt ( oftast) Livet, kärleken?, TV:n, Datorn?, huset?.. Universum...
Jorden undergång: Om ca: 5 miljoner år är allt borta inte ett spår av Jorden, då kommer solen att expandera och SLUKA bokstavligt talat jorden.. efter de dröjer de några år sedan blir de en supernova av solen.. å Solsystemet å kaput! NU ska jag ut me.. en kompis Ha de Gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0