humor är inne

Har du kollat på TV4 19:25 ? gör de varje vardag nu du min älsklingsserie å idol är med där Rena Rama rolf han ( Lasse Brandeby) är så j*vla rolig asså 
eller har du sett ICa reklamen ja de e rolig med..
Eller har du sett JM reklmen.. när den söta underlaten rymmer ur buren å flyger ut genom fönstret men kommer tillbax in lika fort.. sen .. trivs man hemma så gör man xD .. 
Så nu ska jag kolla på RRR kram på er å Gött nytt år!

Kommentarer
Postat av: Ann-Marie Björkman

Hej Lasse



Jag såg dej i foajen på Selm Lagelöv i förra hösten du skulle vara med i farsen där. Jag frågade om den var kul du svarade:Den blir jättekul och jag tyckte att den var jättetrevlig. Satt just och tittade på Rena rama Rolf på TV som du spelade in för länge sedan jag tycker att det är den sorts av humor som vi borde få se oftare på tv.Skall inte ni göra en fortsättning på den fast ni nu blivit äldre. Det tycker jag vore kul.



Hälsningar

Ann-Marie

2011-01-05 @ 20:13:37
Postat av: Dagge

Hej! Om du mena Lasse Brandeby så läser han troligen detta inte. Jag som skriver på bloggen heter Dagge ( Markus Wallgren) och vi håller på att spela in en serie som heter Göteborgs Änglar, där man känner igen humor stilen om man kollat på Rena Rama Rolf.Självklart vill vi att han & Robert G. m.fl ska spela in en fortsättning men då serien inspelades av företaget MTV som just nu verkar ha försvunnit.

Serien inspelades mellan 1994-1997 i Göteborg.



Du kommer att få mer info via din mejl för WA Film.



HA de gôtt!

2011-01-05 @ 22:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0