Att våga... !!

Ett ord kan påverka resten av ditt liv! Att våga säga ett litet ord kan ha stora följder.
En sak du gör kan ju me påverka restan av just ditt liv....något som vill alla alla borde va/ göra e 5 saker:
1: Vara glada 4 ever.
2:Vara kära!
3:Ha fred på HELA jorden!
4: Återvinna ( tänka på miljön, framtiden , barnen..... vilken värld vill vi att våra barn ska få.. en värld som har extrema temperaturer, ösregn varje dag, orkaner .. .. Om kanske 5-10 år har vi ingen snö var i Sverige eftersom klimatet blir varmare .... även vi som e 18 å neråt borde vakna med... Du, jag, han , hon ska leva i våran värld i minst 50år till... )
5: och de som du verkligen skulle vilja våga göra!
Detta e något vi alla egentligen vill tror jag....men de e va Dagge tror.
- Men att våga säga att man e rädd är inget som är fegt eller coolt de e helt normalt oavsett om du e värsta hippisen eller världens mjukaste person....
- Att vara blyg är ju helt naturlig å inget å vara blyg för  .. om de e något som vill men vågar inte säga de till ex: en person ..så när du knappt står i mot .. så kommer ämne  i kroppen igång å går upp till hjärnan å vips så e de löst! Du sa de du ville! Vi har ju smarta kroppar som löser våra problem i bland av sig själv!
- Att vara kär e någon är något som vi alla blir för eller senare.. de går inte å komma undan... De är ju för 17 i vår natur å bli kär..när man e kär är man oftast svårt å prata med, o fokuserad, glad, ovanlig ivrig och får ett positivt ämne i hjärna som gör att man känner  Lycka å glädje .. detta är ren allmänbildning som vem som helst borde veta...  eller nu vet du de.. men kärlek kan va en tillfällighet med kan vara i veckor kan vara i år eller livet ut. Men de finns alltid någon där ute för dig så va positiv ändå å försök å va glad om man just blivit av med den...
- Att .... jaja de här e ingen data Bas för fakta om mänskligheten å sånt där för 17 men nu e du jul å så dra jag årets jul rim by Dagge: Snö, snö snö så långt ögat kan når , de kommer att bli en väldigt vit jul i år!

Å årets goaste utryck på GBGska: -E du galen? - E du tappad bakom en spårvagn eller? ;)

Nästa inlägg blir mkt roligare.............................. de e mitt nyårlöfte!  ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0