Inspelningstider för komedifilmen! Dagge&Nisse?!

Nästa inspelningstillfälle: 
- NU TILL HELGEN ; tiden bestämmer du helst inte före kl:10 å inte efter klockan 15..

Planering FRE/LÖR/SÖN : om resterade personer som inte va här/ eller som inte vi han göra trailern för kan komma på måndag om de kan. ÄVEN NYA AVSNITT KOMMER ATT SPELAS IN

- Inspelning av Trailern och en del scener. Trailern spelas in med störst sannolikhet ute och kanske vissa scener... annars är de även inom hus.

Nu kan vi avslöja en del ur handlingen.
I Rollerna och vad de jobbar med:
- Markus Wallgren skådespelar som Dagge, han jobbar som Spårvagns förare för Göteborgs Spårvägar. Han kommer att flytta in i ett 2 familjs hus på Hisingen.

- Kristoffer Andersson skådespelar som Nisse och är ibörjan arbetslös men får senare ett jobb på Vägverket dvs. :Svevia. Han bor på i en lägenhet på Norra Hisingen.

- Maria Sabel skådespelar som Anita, hon jobbar som skattearbetare allså hon jobbar på skatteverket och blir ibland tvungen å hälsa på folk som inte betalar å sköter bokföringen. [Hon bor i en lägenhet i Skene men pendlar till jobbet som ligger vid Nordstan.]

- Linda Borg skådespelar som Husmäklare i Göteborg och har fokus på Hisingen. Hon bor i e lägenhet i Kinna och pendlar till jobbet som Anita gör.
- Gampanat Hedblom skådespelar som Gustav och jobbar som spårvagns förare som Dagge. ( Men han e oftast en av dom som är bakom kameran å filmar.)

Alla skådespelare i filmen har ställt upp helt frivilligt och vi gör 2010-talet mest humoristiska komedi film i avsnitt/ serier.


----------LOGG; INSPELADE tiderna och hur de gick-----------------------------------------------

Lördag: Första inspelningsdagen gick skitbra med bara 15 scen omtagningar och roligt va de man vi saknade 2 skådespelare som inte kunde komma. Men får se om de blir  fortsättning på måndag.

Efter som det blev över 15 Scener så lägger vi upp en del blooper, DVS tabbar som vi gjorde under tagningen.... men jag vill varna det här riktigt roligt....

Direktlänk till en av klippen på facebook:http://www.facebook.com/video/video.php?v=102382699790356&ref=mf kan du inte se klippet adda Dagge bara ( Markus Wallgren) så kan du skratta åt tabbarna!

Uppdaterad: SÖNDAG 3 Jan. 2010! :) // tack för en rolig dag.. tur att vi har redigt många avsnitt kvar å spela in!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0